Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: JovanTDI на 23 Декември 2012, 22:47:33 pmЦитат: Nakolce на 23 Декември 2012, 22:42:32 pmТие сервисни книшки се правиф у прилеп и криву паланку (такој сам слушнаја). Може да ти направиф афто да ти прошло 10.000 .И сс здравје да си га возиш Фала брат боље да си купиш....Ххаххах фатисте се за тој дека ми е пое*ано авто како слеп за стап ако нема везе не замерам ја Купи си ја пред 2 године...
Цитат: Nakolce на 23 Декември 2012, 22:42:32 pmТие сервисни книшки се правиф у прилеп и криву паланку (такој сам слушнаја). Може да ти направиф афто да ти прошло 10.000 .И сс здравје да си га возиш Фала брат боље да си купиш....Ххаххах фатисте се за тој дека ми е пое*ано авто како слеп за стап ако нема везе не замерам ја
Тие сервисни книшки се правиф у прилеп и криву паланку (такој сам слушнаја). Може да ти направиф афто да ти прошло 10.000 .И сс здравје да си га возиш
JovanTDI - за македонски притиснете “1“.
Цитат: Bu$aV MeGaNe на 22 Декември 2012, 09:59:39 amИмам видено кола за која сум сигурен дека не е удрена а бојата на аирбегот и воланот е различна.Воланот многу побрзо старее и се оштетува од поклопецот на аирбегот што е и многу нормално.Ова е поизразено особено кога воланот не е кожен,пластиката старее,обледува се излитува.Немојте одма да судите од слика,не е фер спрема човекот,го замисливте непотребно.Создравје да си го возиш голфот кумановац и ич да не ти чуе!тоа французите на 70.000 воланот салата им е направен
Имам видено кола за која сум сигурен дека не е удрена а бојата на аирбегот и воланот е различна.Воланот многу побрзо старее и се оштетува од поклопецот на аирбегот што е и многу нормално.Ова е поизразено особено кога воланот не е кожен,пластиката старее,обледува се излитува.Немојте одма да судите од слика,не е фер спрема човекот,го замисливте непотребно.Создравје да си го возиш голфот кумановац и ич да не ти чуе!
не,ти подобро не чепкај однеси си ја на мајстор он ќе види што треба да се прави