i ne e se sekogas do parite, nekogas treba i ljubov
Треба љубов само ако ги имаш парите а незнаеш што да правиш со нив, како што гледам голем број луѓе.
А се помалку пари се вртат кај оние што имаат желба да си направат нешто со нив.
Ne e tocno, naprotiv kaj mene nema mnogu pari se krpi mesec za mesec den za den .......
pa ete posle godina dena skoro mi e gotovo kabrioto a zasto ne e skros gotovo ?
zatoa sto nema pari ,se ceka da dojde plata za da naracam farovi, pa se ceka sleden mesec da dojde za da naracam zabici za bodykitot pa cekam sleden mesec da dojde za racki za otvaranje prozorci da naracam ......
zatoa i kolata se raboti skoro godina ipol i uste edno 6,7 meseci ke se raboti , a istoto moze da se zavrsi za 2 nedeli dokolku imas pari ......
Godinava ne bev na odmor za da ja ofarbam kolata, mojte ne bea na odmor za da imame pari da ja dopraime kolata, po nekogas ne iskacam so drustvo za da napravam nekoj 500 ,600 denari koj mi falat za da kupam nekoe delce i red red drugi raboti .....
Mesto da idev so drustvo vo mavrovo za nova godina i da poebev 200e jas si ostanav u skopje ke si pominam so 500 denari se e toa radi taa prokleta SAKANA kola , no ke se izdrzi se blizi krajot !
sekoj mesec site sobirame jas tatkomi bratmi na kraj gi sobirame parite i gledame sto moze da kupime so niv, da e ziva i zdrava majkami ke umrevme od glad da ne bese ona i da ne davase pari za smetki i jadenje
Nekoj ke rece budala e ovoj sto sve pravi za da kupi za kolata nekoj del , ili ke rece fantazira no ete toa e toa koj kako saka neka svati