Автор Тема: Што ве насмеа денес  (Прочитано 2350437 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Одг: Што ве насмеа денес
« Одговори #4575 на: 16 Февруари 2016, 14:27:25 pm »
Тhe never ending shampoo.. ;D ;D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
« Одговори #4576 на: 16 Февруари 2016, 14:43:42 pm »
Мене кај клипов ме мачи зашто типот носи јакна побогу???

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
« Одговори #4577 на: 16 Февруари 2016, 14:59:05 pm »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #4578 на: 16 Февруари 2016, 15:47:20 pm »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #4579 на: 16 Февруари 2016, 17:30:16 pm »
Северина во Африка дочекана како филмска ѕвезда

http://brif.mk/?p=198684

Па како филмска, како каква друга?

:D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
« Одговори #4580 на: 16 Февруари 2016, 19:46:15 pm »
Нели бе ви личи типов на Драги Шпага???

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
« Одговори #4581 на: 16 Февруари 2016, 20:25:53 pm »
Добро сако/мантил/јакна/шо и да е. ;D :D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Одг: Одг: Што ве насмеа денес
« Одговори #4582 на: 16 Февруари 2016, 21:35:04 pm »

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #4584 на: 17 Февруари 2016, 12:16:53 pm »
IKEA Shows How Easy It Is To Fix Your Love Problems

http://www.boredpanda.com/valentines-day-love-manual-ikea-singapore/
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1729
« Одговори #4585 на: 17 Февруари 2016, 12:47:14 pm »
Ме насмеа како тоа функционира здраството у нашава Македонија, повеќе е жално одошто смешно али ајде..  :)
Значи студент сум и треба да идам на систематски преглед во студентска клиника при студентскиот дом Кузман, во центар се наоѓа. Ја најдов клиниката, влегувам внатре, на шалтер давам потребни документи (индекс и здраствена книшка) и вработената ми вика, оди втора врата лево на заболекар. Влегувам внатре, добар ден - добар ден за систематски преглед сум јас ми рекоа овде да дојдам, заболекарот како поднавреден дека сум му го прекинал раатот, стана и ми го зеде индексот и со 4 различни печати ми удри одпозади на индексот во белешки. Го прашав каде да одам на друго место, ми одговори дека сум слободен. Си го земав индексот и да ме нема од таму. И што систематски преглед ќе беше ова??
Ако ова е реалноста во нашево здраство тогаш стварно е за жалење работава  :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #4586 на: 17 Февруари 2016, 12:51:19 pm »
Чекај, ако ти е ова искуството поради кое го кудиш здравството, ќе бидеш изненаден што се’ ќе те снајде понатаму :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #4587 на: 17 Февруари 2016, 12:52:54 pm »
taka bese i jas koga bev na faks  vo 2001 ....sve je isto samo nas sve manje ima...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
« Одговори #4588 на: 17 Февруари 2016, 13:17:37 pm »
Ме насмеа како тоа функционира здраството у нашава Македонија, повеќе е жално одошто смешно али ајде..  :)
Значи студент сум и треба да идам на систематски преглед во студентска клиника при студентскиот дом Кузман, во центар се наоѓа. Ја најдов клиниката, влегувам внатре, на шалтер давам потребни документи (индекс и здраствена книшка) и вработената ми вика, оди втора врата лево на заболекар. Влегувам внатре, добар ден - добар ден за систематски преглед сум јас ми рекоа овде да дојдам, заболекарот како поднавреден дека сум му го прекинал раатот, стана и ми го зеде индексот и со 4 различни печати ми удри одпозади на индексот во белешки. Го прашав каде да одам на друго место, ми одговори дека сум слободен. Си го земав индексот и да ме нема од таму. И што систематски преглед ќе беше ова??
Ако ова е реалноста во нашево здраство тогаш стварно е за жалење работава  :)

Види го... на овој начин луѓе факултетски дипломи и магистратури добиваат, ти за 2-3 печати од систематски си запнал... ;D :D :D :D

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
« Одговори #4589 на: 17 Февруари 2016, 13:19:17 pm »
Ме насмеа како тоа функционира здраството у нашава Македонија, повеќе е жално одошто смешно али ајде..  :)
Ако ова е реалноста во нашево здраство тогаш стварно е за жалење работава  :)

Така се работи во таа установа таму. Јас во 2011 бев отиден рано наутро, уште пред 7 часот беше, само чистачка имаше на работа, друг никој.
Зема таа ми изнастава печати и вика ајде терај, па сеа види си ти кој какво искуство има од таму.