Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Денес каква брука јеботе, идам јас накај читална у трговски и се погледнувам јакната лом кучето што ми рипна лом ме направило... идам така умислен во верото да си зеам влажни мамрамчиња и ред бул пошто се спремав да учам и идам дирекно кај марамчињата одбирљм некои поефтини и цепљм накљј ред булот и дод3ка идам натаму не свесно сум ги стаил у џеб... идам на каса само редбулот у рака а марамиците во џеб а не ми ни текна плаќам тоа и тргам да излегувам и ете еден дечко од позади за рамо ме фаќа а само што се свртев ми текна ама тоа е јебига, ми вика вади што имаш од џебови и ме внесе во канцеларија и ми вика сеа десеткратно ќе си платиш Носи цената 19 денари и оп 190 Си платив фино лепо ама немав точно имав само 160 денари и ми вика вреди ли да се брукаш за 19 денари да крадеш фати ми ја ископира личната карта и тоа е тоа излеа ќе ме пријавува у полицијата Коа размислувам за дешавкава си се смеам на глас
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=717793