Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како бе, нели не смее полицијата да запира коли со странски таблици шо се?
Цитат: Ipkisija Meskosa на 30 Октомври 2014, 10:48:44 amКако бе, нели не смее полицијата да запира коли со странски таблици шо се?Не е со германски таблици и не е BMW И не бил во Куманово
Зошто да не смее да запира коли со странски таблици ?
Прво треба да се спроведат казни за самите Полицајци па потоа за граѓаните .Јас пред 4-5 месеци во Куманово бев со кола со странски рег таблици и овој од толку Македонски коли мене нашол да ме сопира . Ми дига знак Стоп давам десен змигавец ми се тргна од пат и наместо да застанам се заинатив стистав гас си продолжив . После половина час седнувам во едно кафуле со братучед а пред кафулето колава паркирана - поминуваат истиве Џандари и застануваатПочнаа да се вртат околу колава и излегов надвор дечко твока е колава викам да моја е , ај давај документи те водиме во станица , го гледам и им викам абе нормални сте ме видовде у возење па ми бараш документи па и у станица да ме носите . Од толку Мкд коли со мене со Странски нашле да се е*аваат . Видоа невидоа неможат да се разберат и си отидоа . Толку се некултурни шо прво за нив казни треба после за сите др .