Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 27 Јули 2011, 10:35:34 amЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:27:28 amMrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti beljaКако го решивте проблемот ?Иначе дека лагерите и полуосовините се чкакљива работа говори и фактот што од како ја сменив десната полуосовина на AX - от ги јаде лагерите на 7 000 км.Samo lager bese vo prasanje za menjanje ama deckite koga go vadele zglobot im se izvadil osiguracot sto ja drzi osovinata i toa napravi belja. Problemot sam si go resiv se najde na staro poluosovina mi ja zacukaa 70evra i sea eve nema nikakov problem ama se si e na svoe mesto
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:27:28 amMrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti beljaКако го решивте проблемот ?Иначе дека лагерите и полуосовините се чкакљива работа говори и фактот што од како ја сменив десната полуосовина на AX - от ги јаде лагерите на 7 000 км.
Mrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti belja
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:37:45 amЦитат: Cuore Sportivo на 27 Јули 2011, 10:35:34 amЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:27:28 amMrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti beljaКако го решивте проблемот ?Иначе дека лагерите и полуосовините се чкакљива работа говори и фактот што од како ја сменив десната полуосовина на AX - от ги јаде лагерите на 7 000 км.Samo lager bese vo prasanje za menjanje ama deckite koga go vadele zglobot im se izvadil osiguracot sto ja drzi osovinata i toa napravi belja. Problemot sam si go resiv se najde na staro poluosovina mi ja zacukaa 70evra i sea eve nema nikakov problem ama se si e na svoe mesto Па ко за Јапанац не си ја платил скупо. А сервисот ти ја надокнади штетата ?
Боки,дај бе еднаш почни на македонски пиши да го е*ам
Цитат: MecheTo на 27 Јули 2011, 14:07:35 pmБоки,дај бе еднаш почни на македонски пиши да го е*ам E sto zgresiv da go e**m>??
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 14:32:40 pmЦитат: MecheTo на 27 Јули 2011, 14:07:35 pmБоки,дај бе еднаш почни на македонски пиши да го е*ам E sto zgresiv da go e**m>??само писмото друго ништо
употреба на кирилица, на тоа мислеше, само ALT+SHIFT ...
Цитат: Tommy на 27 Јули 2011, 15:48:59 pmупотреба на кирилица, на тоа мислеше, само ALT+SHIFT ... Цел ден на работа мењам пошто морам да работам со Хрватска подршка хаха па ме мрзи веке и да мењам:)
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 15:52:53 pmЦитат: Tommy на 27 Јули 2011, 15:48:59 pmупотреба на кирилица, на тоа мислеше, само ALT+SHIFT ... Цел ден на работа мењам пошто морам да работам со Хрватска подршка хаха па ме мрзи веке и да мењам:)Абе не дупи сеа и ти.Ја цел ден менувам по 100 пати па не се бунам.Мислиш мене лесно ми е?
Kај мене на МАC со десна се работи...
За сите љубители на Honda