Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
У пичку матер друже. Сега земи ја полуосовината и иди пукни им ја од глава, речи на нас Хондашите тоа ни е мана, маваме полуосовини ог глава!
Хонда од 98 мења полуосовини а Алфа од 95 уште е на фабричките.Нешто је труло у држави Данској
Цитат: Cuore Sportivo на 27 Јули 2011, 09:28:40 amХонда од 98 мења полуосовини а Алфа од 95 уште е на фабричките.Нешто је труло у држави Данској Pa procitaj podobro zosto je smeniv:)
Хонда од 98 мења полуосовини а Алфа од 95 уште е на фабричките.
Цитат: Cuore Sportivo на 27 Јули 2011, 09:28:40 amХонда од 98 мења полуосовини а Алфа од 95 уште е на фабричките.Хаха, тоа пошто ти не знаеш оти мајсторот на секое одење ти ги мења.... за секој случај
Цитат: Falanga на 27 Јули 2011, 10:03:52 amЦитат: Cuore Sportivo на 27 Јули 2011, 09:28:40 amХонда од 98 мења полуосовини а Алфа од 95 уште е на фабричките.Хаха, тоа пошто ти не знаеш оти мајсторот на секое одење ти ги мења.... за секој случај
Mrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti belja
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:27:28 amMrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti beljaЈас воопшто не мразам кога фактор е човек. Човек што сака да ја уништи колата ќе ја уништи на било кој начин.Според некоја логика колку и да го шкрипиш тоа мора да може да го издржи. Срамота е да пуштиш таква кола во промет...
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 10:27:28 amMrazam koga toa se slucuva bas koga glaven faktor e covekot. Mala nepaznja i ete ti beljaКако го решивте проблемот ?Иначе дека лагерите и полуосовините се чкакљива работа говори и фактот што од како ја сменив десната полуосовина на AX - от ги јаде лагерите на 7 000 км.