Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Истите ги користев и јас. Добри се, и подолго истераа од NightBreaker-ите. Али 1800 мкд за пар H7-ки..
Шуќур, сеа ќе почне да кочи.
Одамна се немам подновоно. Промена на предни дискови и плочки на 278000 км . Редно беше Овој пат комплет Fremax Кпено од Дубровкиња . (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: BokiCivic на 02 Август 2018, 14:02:09 pmОдамна се немам подновоно. Промена на предни дискови и плочки на 278000 км . Редно беше Овој пат комплет Fremax Кпено од Дубровкиња . (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Za zal mislam deka si naprail mnogu pogresna investicija so plockive i diskovite. Jas staviv na edna kola plocki od mizerijava prethodno imase kolata ferodo dojdeni skoro do nula. Si rekov ajde eftini se sigurno bolje ke bide otkolku plocka na nu nula da vozam. Koga gi staiv 2 do 3 pati poloso kocese od prethodno. Ne za dzabe trw na primer se 200% poskapi...
Значи кола од 1998 година не мора да кочи добро
Честито гумичиња! Повози, па кажи. Не знам ништо за брендов, еве храбар лик као Боки да пренесе искуства. А видов реклама некаде.