Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ovde kje komentiram samo za to so ja spomna kolektiva makedonija - znaci nema vrska so azot ili gumipa mozi edno 4-5 meseci me davea na email so poraki za turisticki ponudi i niz muabet mu imaf spomnato na komsijata deka ima eftini ponudi za bansko bugarija. i coeko go bendisa i mestoto i smestuvanjeto i cenata... i mu pisa, tie mu vratija zakazaja se kako so treba i odi tamu vo hotelo so se zena so se mali deca....i na cela gjavaza od hotelo mu vikat deka nema mesto i deka ne e rezervirano od nikakva kolektiva-i od togas se so e povrzano so kolektiva za mene e laga.....
Латасов синдром се вика
До сега не сум имал проблеми со овие сајтовиве со попусти. Конкретно со Групер, Колектива и Купинапопуст, не сум имал никаква мука (морам да ги наведам, пошто испаднаа 154982 билиони вакви сајтови )А јас лично го преферирам Групер (иако ме иритира што е пресликана верзија од GroupOn, а немаат никаква врска еден со друг). Како и да е, врши работа, има солидни понуди