Автор Тема: Полнење гуми со азот  (Прочитано 3171 пати)

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
Полнење гуми со азот
« на: 27 Ноември 2012, 14:29:33 pm »
Ја видов оваа понуда на колектива

Наполнете ги сите 4 гуми со азот и заштедете 200€
http://mk.kolektiva.net/skopje/polne-e-na-4-pnevmatici-so-azot-od-skop-e-guma.html

па ме интересира дали има некој искуство со азот во гумите кој се бенифициите а што се губи?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Одг: Полнење гуми со азот
« Одговори #1 на: 27 Ноември 2012, 14:38:01 pm »

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7057
« Одговори #2 на: 27 Ноември 2012, 15:23:57 pm »
не им го разбирам моментот со заштеда на 200 евра .... ??? на која супстанца се дечкиве

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #3 на: 27 Ноември 2012, 21:32:18 pm »
Латасов синдром се вика ;)

Отсутен singapur

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
  • http://www.youtube.com/watch?v=32AL7jrtAEs
« Одговори #4 на: 27 Ноември 2012, 22:07:04 pm »
ovde kje komentiram samo za to so ja spomna kolektiva makedonija - znaci nema vrska so azot ili gumi
pa mozi edno 4-5 meseci me davea na email so poraki za turisticki ponudi i niz muabet mu imaf spomnato na komsijata deka ima eftini ponudi za bansko bugarija. i coeko go bendisa i mestoto i smestuvanjeto i cenata... i mu pisa, tie mu vratija zakazaja se kako so treba i odi tamu vo hotelo so se zena so se mali deca....i na cela gjavaza od hotelo mu vikat deka nema mesto i deka ne e rezervirano od nikakva kolektiva-
i od togas se so e povrzano so kolektiva za mene e laga.....

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
« Одговори #5 на: 28 Ноември 2012, 00:10:19 am »
ovde kje komentiram samo za to so ja spomna kolektiva makedonija - znaci nema vrska so azot ili gumi
pa mozi edno 4-5 meseci me davea na email so poraki za turisticki ponudi i niz muabet mu imaf spomnato na komsijata deka ima eftini ponudi za bansko bugarija. i coeko go bendisa i mestoto i smestuvanjeto i cenata... i mu pisa, tie mu vratija zakazaja se kako so treba i odi tamu vo hotelo so se zena so se mali deca....i na cela gjavaza od hotelo mu vikat deka nema mesto i deka ne e rezervirano od nikakva kolektiva-
i od togas se so e povrzano so kolektiva za mene e laga.....

Јас воопшто не се согласувам со тебе, тоа што го збориш ми делува како да е некое недоразбирање (купувачот не се придржувал до правилата на колектива околу неговиот продукт)...
До сега не сум купил нешто поскапо (као патување и слично) но затоа сум купил СТОТИЦИ попусти за ручеци, попусти на услуги и останати глупости и никогаш не ми се десило да имам проблем...

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7057
« Одговори #6 на: 28 Ноември 2012, 09:09:26 am »
@SINGAPUR

Колешка моја, и другар мој отидоа во Банско така. Поентата е пред да го купиш купонот, да си резервираш соба во контакт со хотелот, така пишува и во понудата. Потоа, откако ќе добиеш потврда дека е резервирано, го купуваш.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #7 на: 28 Ноември 2012, 09:29:49 am »
До сега не сум имал проблеми со овие сајтовиве со попусти. Конкретно со Групер, Колектива и Купинапопуст, не сум имал никаква мука (морам да ги наведам, пошто испаднаа 154982 билиони вакви сајтови :) )

А јас лично го преферирам Групер (иако ме иритира што е пресликана верзија од GroupOn, а немаат никаква врска еден со друг). Како и да е, врши работа, има солидни понуди :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #8 на: 09 Декември 2012, 07:27:33 am »
Латасов синдром се вика ;)
Хахахахахаха, алал да ти е Djidji :)
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #9 на: 09 Декември 2012, 11:19:42 am »
До сега не сум имал проблеми со овие сајтовиве со попусти. Конкретно со Групер, Колектива и Купинапопуст, не сум имал никаква мука (морам да ги наведам, пошто испаднаа 154982 билиони вакви сајтови :) )

А јас лично го преферирам Групер (иако ме иритира што е пресликана верзија од GroupOn, а немаат никаква врска еден со друг). Како и да е, врши работа, има солидни понуди :)

Благодариме колега  :-*

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #10 на: 11 Декември 2012, 11:29:47 am »
Топ си, цмок4е, кисс4е, срцу6 :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.