Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 220264 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #630 на: 12 Мај 2013, 23:10:11 pm »
Цитат
Корумпирана полиција значи полиција која не си ја врши работата најопшто кажано. Кај нас токму тоа се случува.

Sto znam. Jas za korumpiranost znam druga definicija... No ima i takvi dzandari, koi sve ke storat da se zavrsi rabotata. Ali sistemot (mrzliv sistem), gi koci...
Bogami, zabegavme od temava...

EDIT: Sale, katastrofa. Jas mislam deka nasava policija treba da stane kako americkata, da bide stroga i da ne se glupira kako nasava. A i treba da se napravat reformi vo zakonot, osobeno sto se tice krazba.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4594
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #631 на: 12 Мај 2013, 23:11:48 pm »
Џаба бе збораме, ви викам пред 10 години заклаа невина жена во истиот дуќан, џабе,пред нова година провалија,пак џабе ,сега исто и тоа е тоа,само господ да не чува.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #632 на: 12 Мај 2013, 23:14:38 pm »
Ако се браниш, крив си...
Ако те опљачкаат, сиромав си...
Никој на страна на оштетениот...Сите на другана...Што власт ке имаше државава...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #633 на: 12 Мај 2013, 23:16:06 pm »
Pa mozeme, da napravime nesto, kao na primer, da pokreneme peticija za reformi vo zakonot, da sobirame potpisi i slicno...  Drug nacin ne mi doagja na pamet.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #634 на: 12 Мај 2013, 23:17:18 pm »
Хахаха добар виц :D Тие уште Дачија ја сметаат за луксузна кола ...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #635 на: 12 Мај 2013, 23:32:50 pm »
jas pa znam deka vo usa ako ti stapne na privaten posed aramija se dodeka e na negi da recebe bega niz dvor mozes da go roknes i ne odgovaras a da ne zborime za vnatre da ti vleze , zatoa imaat znak privatna sopstvenost...

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #636 на: 12 Мај 2013, 23:39:23 pm »
Баш викендиве спијам у викендица и шума дека, ја градско дете не навикнат - секој шум рипам, пиштолот у рука (репетиран) и се шетам со блицот од телефонот :) Не дај Боже и мачка да ми скокне у моментот ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #637 на: 12 Мај 2013, 23:43:20 pm »
А бе да не ти улета некоја комшика со шољичка да и дадеш кафе на заем две лажички, пошто и дошле гости, а она неспремна? :) :) :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #638 на: 12 Мај 2013, 23:46:59 pm »
Пиштолот у уста и нека го репетира додека не истече емулзијата. ;D

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #639 на: 12 Мај 2013, 23:53:42 pm »
Хахаха дупите вие ај ... За жал комшики сега за сега слабо, а и кој к*р бараат у два сабајле, а мене уште струја не ми донеле ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #640 на: 12 Мај 2013, 23:54:54 pm »
За онаа работа струја не ти треба :)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #641 на: 12 Мај 2013, 23:56:00 pm »
Имаш право, Наде ќе ми свети ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #642 на: 12 Мај 2013, 23:57:40 pm »
Хахаха дупите вие ај ... За жал комшики сега за сега слабо, а и кој к*р бараат у два сабајле, а мене уште струја не ми донеле ;D

ќе си набавиш како мене агрегатче едно и раат си... за 950 вати снага трошиш околу 2,5 до 3 литри бензин на 1 саат... прајслес... и комшики ке сакаат да дојдат кај тебе да им свариш кафенце, ти гарантирам, за да го видат “чудото“ за беспари струја :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #643 на: 13 Мај 2013, 00:00:09 am »
Хаха а ја го поебав акумулаторот со инвертери :D Јебига, се надевам дека неделава или наредната ќе ме приклучат (имале многу дефекти ради невремево и тие им биле приоритет ...) ;)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #644 на: 13 Мај 2013, 00:05:02 am »
Хаха а ја го поебав акумулаторот со инвертери :D Јебига, се надевам дека неделава или наредната ќе ме приклучат (имале многу дефекти ради невремево и тие им биле приоритет ...) ;)

колку може со инвертор да добиеш? за 60 вати сијалица 2-3 саати струја... за економична 4-5 саати и толку... јас со ова малово агрегатче имам струја за неколку економични сијалици, 3 неонки, фрижидер и телевизор. само има една заебанцина, кога сака фрижидерот да тргне мораш да го изгасиш телевизорот, и одма трга. после упали го и си тера. компресорот влече поише струја на тргање тука е маката.. кога ке тргне нема гајле...

а колку за секој случај ми донесоа и еден агрегат од неверојатно 6 киловати.. брат, бољер, замрзивач, шпорет, се ми е уплаено... и у инат на сите комшии ДО ЕДНА СИТЕ СИЈАЛИЦИ СЕ ЗАПАЛЕНИ... блешти мојата куќа.... агрегатот и така и така врти хахаха... а јас ИНСТАНТ го напраив на плин да врти тој големиот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време