Автор Тема: Најдоверливи модели и/или марки  (Прочитано 216603 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Најдоверливи модели и/или марки
« Одговори #585 на: 02 Септември 2013, 23:37:46 pm »
"Nakon suvereno odrađenih 100.000 km testa izdržljivosti je broj jedan u svojoj klasi. Nije si priuštila ni jedan neplanirani posjet servisu, samo je redovito održavana, i nije pokazala nikakve nedostatke. "

На западу ништа ново!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #586 на: 18 Септември 2013, 00:01:08 am »
http://kajgana.com/video-go-unishti-sopstveniot-bmw-m6-vo-frankfurt

Го уништи сопственото BMW M6 во Франкфурт

За да ја покаже фрустрацијата за постојаните проблеми што ги имал со автомобилот BMW M6, Пурмосени Хади го уништи своето возило пред насобраните посетители на годинешниот саем за автомобили во Франкфурт.

Тој тврди дека автомобилот што го купил во 2008 година за 120.000 евра, имал константни проблеми, како чудни звуци, вибрирање, менување на брзините и тропање, пренесува Metro.

Хади, кој живее во Италија, а по потекло е од Иран, изјави дека неколку пати се обидел да ги поправи пречките, но сите обиди биле безуспешни. На крајот го тужел произведувачот, и иако се открило дека автомобилот навистина е неисправен, од BMW не му ја признале гаранцијата.

Наместо десет години да се влече по судови, овој човек решил да се одмазди правејќи им антиреклама, покажувајќи јавно што мисли за нив.

„Претставниците од италијанското и германското BMW постојано ја префрлаа топката од едни на други. Им пишав, не ми одговорија. Сега, јас им одговарам со оваа акција“, изјави Хади, додавајќи дека сега се чувствува подобро.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #587 на: 18 Септември 2013, 00:04:46 am »
Потврдувам за "квалитетот" на БМВ и исто така да надополнам за Ауди!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #588 на: 18 Септември 2013, 00:46:20 am »
Епа кога е будала нека вози бмв м6 кога има златен голф.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #589 на: 18 Септември 2013, 01:16:21 am »
Кој златен голф бе, кој нормален би земал голф пред М6.... Во случајов не е до БМВто, туку до тие што го одржувале во сервисот...

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Слобода или смрт
« Одговори #590 на: 18 Септември 2013, 01:21:10 am »
Па читаш дека се кварело бмвто а кај си прочитал голф да се расипе?

Отсутен Vlatzki

• Редовен
« Одговори #591 на: 18 Септември 2013, 01:34:25 am »
Само инает да се терало. Со кого сум нашол да се расправам...

Ако баш сакаш да ти објаснувам...:

Секоја кола се расипува. Финтата е што голфот е обично ауто за обични луѓе. Дека голфот не се расипувал - бабини деветини. Лично сум видел голфови да си имаат мака. Работава е што голф и да се расипе нема да се крене некаква џева... Кој богаташ вози голф жити све, па да крева узбуна со кршење и демолирање како во случајов ?

А ако се расипе М6, и глупиот сопственик (како во случајов) решил да ја уништи колата наместо да ја истера правдата со сервисот до крај, само за да покаже дека има пари и дека му се може... Баш поради што е М6 веста ќе се рашири масовно (имаше и друг ваков случај со едно ферари или ламборџини, не памтам баш). Да беше колата некој Голф, погоди што...

И потоа ќе дојдат дечиња ко тебе кои ќе кажат дека сопственикот е будала пошто земал М6 а не златен голф...

Ѕирни си ги и Голфот и М6ката на интернет, види која е разликата меѓу нив. Види колкава им е разликата во цената... Тие две коли не можеш да ги споредуваш никако, освен по бројот на тркалата...

„Не биди будала земи си златен голф наместо М6“ или слично, е нешто кое само затуцано селско дете ќе ти го каже.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Слобода или смрт
« Одговори #592 на: 18 Септември 2013, 01:39:03 am »
да те поправам дека ти изгледа слабо ги пратиш работите.. не знаеш дека класниот зема голф? е он ќе си земеше м6 да не беше голфот бољи што тука не е јасно?

Отсутен Vlatzki

• Редовен
« Одговори #593 на: 18 Септември 2013, 01:40:56 am »
Он ако имаше пари за М6, немаше да земе „златен голф“. Ако грешам нема ме исправи класниот лично... И ти малку не ги согледуваш работите ко што треба. ;)

Едит: Едно прашање. Ај кажи ми во што е бољи голфот од М6 ?
« Последно менување: 18 Септември 2013, 01:55:58 am Vlatzki »

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #594 на: 18 Септември 2013, 01:42:04 am »
време е за есенски распуст ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #595 на: 18 Септември 2013, 02:07:20 am »
Златен голф :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #596 на: 18 Септември 2013, 04:34:20 am »
Кузнај шо пара ке лапне од осигурувањето овој со БМВто. :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #597 на: 18 Септември 2013, 16:27:37 pm »
http://kajgana.com/video-go-unishti-sopstveniot-bmw-m6-vo-frankfurt

Го уништи сопственото BMW M6 во Франкфурт

За да ја покаже фрустрацијата за постојаните проблеми што ги имал со автомобилот BMW M6, Пурмосени Хади го уништи своето возило пред насобраните посетители на годинешниот саем за автомобили во Франкфурт.

Тој тврди дека автомобилот што го купил во 2008 година за 120.000 евра, имал константни проблеми, како чудни звуци, вибрирање, менување на брзините и тропање, пренесува Metro.

Хади, кој живее во Италија, а по потекло е од Иран, изјави дека неколку пати се обидел да ги поправи пречките, но сите обиди биле безуспешни. На крајот го тужел произведувачот, и иако се открило дека автомобилот навистина е неисправен, од BMW не му ја признале гаранцијата.

Наместо десет години да се влече по судови, овој човек решил да се одмазди правејќи им антиреклама, покажувајќи јавно што мисли за нив.

„Претставниците од италијанското и германското BMW постојано ја префрлаа топката од едни на други. Им пишав, не ми одговорија. Сега, јас им одговарам со оваа акција“, изјави Хади, додавајќи дека сега се чувствува подобро.

Одличен потег! Вака се демонстрира незадоволство. Оваа антиреклама кога ќе го обиколи светот, ќе ги кошта баварците премногу илијадници милиони долари. Супер.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #598 на: 18 Септември 2013, 17:38:21 pm »
Ова ако се практикува во Македонија, секој втор голф ќе ја доживее судбината на бенџово...

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #599 на: 18 Септември 2013, 18:15:30 pm »
А Алфа ќе се продаваше само во Италија ;)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni