@Onak,
Прво, само се вклучив во дискусија, но не почнав прв. А и да почнев, форум е... ништо страшно. Некој мора да е прв.
Второ, добро е, шифтот работи, а ти продолжи да пишуваш со мали букви - до сега не сум ти замерил за тоа, а сега, пошто се отвори дискусијата, сакав да ти укажам на некои работи - меѓу кои и малите букви на почеток на речениците. Ми пречи, ама се живее.
Трето, до сега никого не сум банирал, ниту ќе банирам, ако треба некој да се банира - за тоа одлучува Зеро.
Четврто, Нема да ти го избришам профилот и твоите теми. Јас лично не прекршувам никакви интелектуални права, бидејќи мислења на јавен форум и да се твоја интелектуална сопственост (а по кој закон се?), ти лично си ги споделил со нас, никој не ти ги украл.
Петто, ти мене ме напна за куплунг, абленд, главни кочиони цилиндер, за модерирање, администрирање и уште 1000 други работи, па се уште сум релаксиран и не си бришам постови и не сум си го избришал профилот.
Членови се губат исто така и од толерирање на членови кои напињаат, бексит модерираат и се понашаат надмено на форум. Да, некогаш вреди да се ризикува некој член кој бил арогантен и непристоен, кој лично навредувал други членови, напињал и сл., за да се има поконцизни и суштински поиздржани дискусии.
Јас прифаќам веднаш да отстапам од сите „функции“ на форумов ако доволен број членови го побараат тоа од администраторот и ако тој го побара тоа од мене. Бујурм, ако не ви се допаѓам, соберете се, побарајте од Зеро, па нека одлучи. Може и полесно ќе ми биде, пошто одговорноста и потребното време е големо, а јас сум веќе стар за тоа.
Поздрав од мене Онак, немам ништо лично против тебе, те сметам за ок човек, но секогаш ќе се спротиставам на таков начин на дискутирање како што го водиш ти на моменти. Не само од тебе. Од било кого. И без нервози.