Автор Тема: Совет за часовник  (Прочитано 225391 пати)

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2216
Одг: Совет за часовник
« Одговори #165 на: 24 Декември 2013, 15:13:58 pm »
BMW-то гратис за привезок за клучеви ако ми го оставиш може ;)
>>>>><<<<<

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #166 на: 24 Декември 2013, 15:15:40 pm »
Машала ово XXL си го земал !

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #167 на: 24 Декември 2013, 15:18:39 pm »
У јеботе... Ќе ојачам рука вака бе :)

Сори Владе... Сеа видов спецификации за саатов, и да, голем е :)

Со среќа :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2216
« Одговори #168 на: 24 Декември 2013, 15:22:25 pm »
У јеботе... Ќе ојачам рука вака бе :)

Сори Владе... Сеа видов спецификации за саатов, и да, голем е :)

Со среќа :)

не сум нешо загреан за продажба, не е толку зорт. Ако на некој му фати око само кажав ;)
>>>>><<<<<

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6433
« Одговори #169 на: 24 Декември 2013, 18:07:24 pm »
Пиши го моделот на нет, прогуглај цени, и формирај твоја. Еве, јас сум заинтересиран, одма, само да кажеш цена.

Инаку, ехем..

Стигнаја лепотан.. :P

Пошто е убиство сликата, еве го на појасна..

Again, happy as fuck.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #170 на: 24 Декември 2013, 23:57:43 pm »
Отидов да видам што има во B-watch и ако ми фати око нешто да пазарам.

Конкретно го барав овој модел,арно ама го немаше.

Си викам ништо јебига и чисто онака си ги гледам Фестина,бидејки ги поштувам како бренд и поседувам баш од тој бренд веќе некое време,ме гледа продавачот и ми вика дечко на сајтот не пишува ама денес може да ти дадам 50% и на Фестина,ама само денес.Јебига греота е да се пропушти ова и морав да пазарам еден :)

Секоја чест за потегов на B-watch,у дуќан беше гунгула,нема уште долго да имаат саати.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #171 на: 25 Декември 2013, 00:36:00 am »
Стари модели мораат на 50% да ги дадат за да ја донесат новата роба побрзо.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #172 на: 25 Декември 2013, 00:39:50 am »
Бушав, Фестинава како ќе ти одговара на бандажите... мх мх мх :)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #173 на: 25 Декември 2013, 00:42:08 am »
^^
Грешка.

Кога ќе снема часовници пак набавуваат така да не им се останати.

Се произведуваат и стари модели.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #174 на: 25 Декември 2013, 00:54:18 am »
Не знам. Саатите на Касио што ги имаа изложено се стари, за другите марки не знам.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #175 на: 25 Декември 2013, 00:56:05 am »
Стари модели мораат на 50% да ги дадат за да ја донесат новата роба побрзо.

Конкретно овој што го земав јас е модел 2012 имаше и модел 2013 исто со 50%,и јас мислев дека ја чистат старата роба ама испаѓа дека не е така бидејки имаат попуст на сите модели.Не знам која е политиката ама цените со 50% се повеќе од одлични.

Бојан,немаше портокалов инаку ќе си земев ;D

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #176 на: 25 Декември 2013, 01:03:16 am »
Одлично тогаш. :D

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
« Одговори #177 на: 25 Декември 2013, 11:44:53 am »
не туку ова се реалните цени, а не цени 300% напумпани. протрекот јас го земав од лондон пред 8 години 150евра пред 3 години тука уште го продаваа за 17 000

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #178 на: 25 Декември 2013, 17:28:03 pm »
Бев непријатно изненаден од B-Watch. Се понашаат како јаболка и круши да продаваат, а не часовници. Тоа што имаат попуст и цените се навистина ниски, при што имаат навистина голема заинтересираност, треба да ги натера да бидат попрофесионални и да си направат сами реклама со добрата работа. Зборувам конкретно за нивните продавници во Веро центар и Капитол и не зборувам само за односот кон мене, туку и кон останатите потенцијални купувачи со кои што бевме во исто време во продавницата.
Згора на се, речено им било да не прекројуваат часовници, бидејќи имале гужви и нема да можеле да постигнат со продажба, па чекај малце, како јас да го носам саатот, ако не ми е скроен по мерка за раката моја, или битно е да се купи саатот само, пари да им остаиш, па здравје после празниците помини да го средиме, а до тогаш стај си го дома и глеј си го.
Пошто не бев загреан по ниту еден саат од тие што беа на попуст, решив да купам за подарок, а тоа не значи дека тоа треба да го напраам набрзинка, па ако не и се допадне саатот, нека дојде со фисканлната нема проблем ќе го смениме. Не, не е поентата да иде одпосле сама да си бира саат, поентата е да го погодиш саатот и да ја изненадиш личноста.
Еден голем минус за B-Watch и нивната (не)организираност и можам слободно да кажам маалско понашање у "гужвиве", мислиш блек фрајдеј е па 100 луѓе имаа у продавница.

Отсутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
« Одговори #179 на: 25 Декември 2013, 18:55:17 pm »

Згора на се, речено им било да не прекројуваат часовници, бидејќи имале гужви и нема да можеле да постигнат со продажба, па чекај малце, како јас да го носам саатот, ако не ми е скроен по мерка за раката моја, или битно е да се купи саатот само, пари да им остаиш, па здравје после празниците помини да го средиме, а до тогаш стај си го дома и глеј си го.

Мене девојката од продавницата во веро ми кажа приказна како нешто "алатот" за кратење и е скршен и да сум одел во било која од другите продавници ќе го скрателе, океј отидов другиот ден во трговски и типот ме погледна бледо кога му спомнав кратење и буквално ме откачи со зборовите "Дечко кој те прати тука? Па нели гледаш колку гужва има, нема шанси пред нова година да го скратиме".. ОКЕЈ. има и други, отидов кај друг часовничар и си завршив работа.