Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одлично за почеток. Ако се питам јас, минимум дупло поголеми и над линијата горе, 2 цм лево од спојката врата крило.
Цитат: Cuore Sportivo на 18 Јули 2011, 23:10:12 pmОдлично за почеток. Ако се питам јас, минимум дупло поголеми и над линијата горе, 2 цм лево од спојката врата крило.vo pravo e cuore,da e zmiicka ok da ja lepis nad ili pod zmigavecov,ama ovaa nalepnica nabolje stoi i se lepi nad linijata kako sto pisal i ubavo objasnil cuore....sepak tvoj izbor,ti si znaes...pozz
Martin, дали мене ми изгледа така од жмигавецот, или долниот десен дел е наместен за нијанса пониско од левиот?Иначе, интересно изгледа и нека ти носи среќа со количево ...
Со блиц од телефон во црна темница се лепени така да не викам не, може и криво да е Не се приметува толку во живо... А од овој агол изгледа премногу грдо. Ќе си правам уште една фотосесија, да ја исперам само...
МартинЧо,јас на мојата Алфа 145,во 22.00 часот после 3-4 испиени Скопско Магнум(заедно со другар ми),на сијалица местевме фолии па стакло ги наместивме...безброј луге ме прашуваа кај сум ги местел,така да овај изговор не тие валиден...барај друг изговор
Цитат: MecheTo на 19 Јули 2011, 14:56:28 pmМартинЧо,јас на мојата Алфа 145,во 22.00 часот после 3-4 испиени Скопско Магнум(заедно со другар ми),на сијалица местевме фолии па стакло ги наместивме...безброј луге ме прашуваа кај сум ги местел,така да овај изговор не тие валиден...барај друг изговор Кај вас во Битола посветло е во 10 навечер
Сакам да и го честитам роденденот на Алфата, прва кола после 11 години што издржала повеќе од година дена во семејството. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Среќен роденден! Како подарок си доби нови гуртни и плочки, Cloverleaf налепници и таблички без црвени детаљи. Наредна година BMW!