Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: chlink на 29 Декември 2010, 16:39:44 pmАбе шефе гледам целиш кон нешто што ќе ти кажам дека не е вистина:Прво имам 24 години така да “ТВОИТЕ“ услови ги исполнувам, возачко искуство имам, имам и диплома за професионален возач, што ретко кој ја има тука и повеќе коли од тебе мислам дека сум возел(значи неможам да тврдам).Второ како сакаш кажи и во град и надвор возењето со 80 до 120 во 5 само повеќе ќе ти потроши гориво од секој вид.Троши...испод 4 литри.
Абе шефе гледам целиш кон нешто што ќе ти кажам дека не е вистина:Прво имам 24 години така да “ТВОИТЕ“ услови ги исполнувам, возачко искуство имам, имам и диплома за професионален возач, што ретко кој ја има тука и повеќе коли од тебе мислам дека сум возел(значи неможам да тврдам).Второ како сакаш кажи и во град и надвор возењето со 80 до 120 во 5 само повеќе ќе ти потроши гориво од секој вид.
Другар ниедна 5 не е направена да влече од 80 ајде малце “озбилно“ за ова да позбориме, ако влече добро од 80 замисли колку пообро ќе влече од 120 тоа ми е мене муабетот.
Цитат: Chlink на 29 Декември 2010, 16:45:50 pmДругар ниедна 5 не е направена да влече од 80 ајде малце “озбилно“ за ова да позбориме, ако влече добро од 80 замисли колку пообро ќе влече од 120 тоа ми е мене муабетот.и мене неми штима ова??? ама мислам дека за добар мотор и моќен мотор ова е малтретирање на менувачот беспотребно а и друго мозе мисли на смиреност поголема на моторот на пониски работи а возел 80-120 такада јас ова не го практикувам сакам сеоја брзина да исполнета во граници на нормала а не во 4 на 2500рпм 120 ставам 5 и што тогаш 1000рпм 5 та ке дојде ??