Автор Тема: Шоферишта !  (Прочитано 36966 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Шоферишта !
« Одговори #90 на: 11 Февруари 2013, 16:19:55 pm »
kolku mnogu se debalansirani trkalata na sparko, sigurno tresel volanot pri 50kmh.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #91 на: 11 Февруари 2013, 16:37:42 pm »
При 50 летаа мразови на сите страни ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #92 на: 11 Февруари 2013, 17:22:52 pm »
Онак што збориш жити се!?

Ако нешто не треба да се нарече шофер, тоа е возач на драг. Инаку човекот од клипов, Мансел, бил долго време во формула 1, па после возеше BTCC. Башка Btcc,Wtcc, Etcc се возат на некои стази од формула 1 и незнам што е тука поразлично (освен што се до негде поспори).
Ако толку се сметаш за шофер и плукаш на се живо, оди пробај да видиш до кај си, баш ќе бидеме среќни да имаме македонски шампион во Wtcc. Оваа сезона Душан Борковиќ ќе вози Etcc, лани беше европски шампион на брдо. Значи он е глуп што од 9 години вози трки, крши раце, а ти со ниеден ден тркачки стаж ќе му кажеш дека не е шофер. Многу се нервирам на оваа тема кога се зборат глупости.

прво и основно, од кај знаеш колку имам јас тркачки стаж?
второ, од кога моето мислење треба да ти биде тебе нервоза? треба да се повинувам на твоите мисли и желби, па да не ги пишувам моите мисли за ти да не се нервираш? иди фрустрирај се на некој друг те молам и исто така не ме разубедувај во моите заклучоци те молам
трето... тоа што он ТОЈ и ТОЈ крши раце нозе 9 години зад волан, тоа е негов проблем.. јас до сега во кола само еднаш имам скршено нога... и тоа поради гума што ми експлодира...
четврто... кај виде дека јас ПЛУКАМ ПО СЕ ЖИВО И ДИВО? немој да се обидуваш да ме наклеветиш.. убаво си напишав што не ми се свига и толку...
и петто и последно...  јас тоа што го кажувам за тебе биле глупости... автоматски ти мене глупак ме направи... внимавај со зборовите и навредите...

и пак ке кажам, овој тип на тркање е жими ку*ов... треба да имаш прво и основно желба а потоа ПОЗНАВАЊЕ (а не способност) кога да стиснеш гас, кога кочница и кога да го свртиш воланот... без предизвик ништо интересно... а познавањето кога што да направиш се увежбува...

единствено нешто што ке се согласам со тебе, а ке се поправам себеси дека згрешив во првиот пост е дека човекот е шофериште и дека местото му е тука, ама со соодветен клип а не со овој...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #93 на: 11 Февруари 2013, 17:40:20 pm »
Прво- Никогаш не сум слушнал дека си се тркал, а ги пратам тркиве од кога памтам за себе.

Второ- Реков дека заклучоците ти се погрешни, затоа што многу луѓе од светов сонуваат за wtcc, ама ретко кој може да влезе. Само по себе кажува дека треба да си многу успешен за да се замешаш меѓу тие имиња.  (Реков болна тема ми е оваа и многу се нервирам, извини, и нека ми извинат тие што на кои сум се исфрустрирал до сега).

Трето- Дечкото сега има 28 години, ги собори сите рекорди на брдо во Европа и е најмлад освојувач на дијамантска кацига во Бивша ЈУ. Штом влегува во Etcc ваков успешен автомобилист, не би се согласил дека овој вид на трки не вреди.

Четврто- Види Второ. + И јас серам за овалните трки во америка, па во едно интервју, човекот од точка 3 рече дека имал прилика да се вози во наскар и дека е ненормално искуство и не е како што нас ни изгледа (лесно и досадно). А кога ќе слушнам искусен човек што кажува, си викам - Еј да бе, можно е. Од кај да знам па ја како е кога не сум пробал.

Петто- Не значи дека ако некој каже глупост дека е глупак. Може и не е глупост, нека процени друг. Јас кажав што мислам.

Лесно изгледа вака да го прочиташ, ама рачунај дека таму има и бивши ф1 возачи, и возачи од порше суперкуп. Зарем они незнаат кога да стиснат кочница и гас? Некои повеќе знаат а некои помалку, разликата е во десетинки ама ја има.  А на конкретниов клип плус е на дожд и со прилично голема конкуренција, па не би рекол дека е баш лесно да се држиш со нив и да ги поминеш.

Толку од мене, уште еднаш се извинувам ако те навредив, не ми беше тоа намерата.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #94 на: 11 Февруари 2013, 17:43:16 pm »
ок... извинувањето прифатено. немам намера да се натегам за глупости...

што се однесува до објаснувањето, не дискутирам ништо повише... темава е за видео клипови а не за инатење...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #95 на: 11 Февруари 2013, 18:05:12 pm »
Одлично, се реши ситуацијава....

Eве еден добар, шофер :)

www.youtube.com/watch?v=tw8mAp3G5b8

www.youtube.com/watch?v=TVAuUgHKlM4

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
« Одговори #96 на: 12 Февруари 2013, 19:23:12 pm »
Not a valid youtube URLShto ti znaci koga ke ti vleze crv v'gas :D

Отсутен turbo

• Почетник
  • *
  • Пораки: 10
« Одговори #97 на: 14 Февруари 2013, 20:26:55 pm »

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
« Одговори #98 на: 15 Февруари 2013, 01:00:28 am »
:D ima i poludi :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #99 на: 15 Февруари 2013, 01:37:42 am »
http://www.youtube.com/watch?v=nWRdqabMIEM

LUDO SOFERISTE :)

игор.... овакво возење е вистинското... на ова мислев... сами фали наместо сами да возат и да се тепаат за време, да ги пуштат наеднаш да возат сите... и уште еден услов би направил... да нема 2 возила од исти тим... и да не се поклопуваат со имиња 2 исти тима... и еден газда да може да има смао 1 тим... така ке се исфрли опцијата да има договарање за блокирања и набивања фиктивна предност на поединци, исто како Ф1 што се дешаваше...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
« Одговори #100 на: 15 Февруари 2013, 03:12:26 am »
Not a valid youtube URLShto ti znaci koga ke ti vleze crv v'gas :D
Oвај од галичките црви да не има? :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #101 на: 15 Февруари 2013, 11:59:54 am »
Онак, знам која дисциплина што бара и знам дека на круг може да се мести.
Ама трката што ја ставив ти личеше на наместена?
Во 3 круга се сменија 20 пати првите тројца.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #102 на: 17 Февруари 2013, 22:26:25 pm »

:o :o :o :o :o :o

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #103 на: 17 Февруари 2013, 23:31:13 pm »
Повеќе од една причина за јавна егзекуција со сечење на гениталиите и задушување со напикување во грклан...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #104 на: 18 Февруари 2013, 01:10:34 am »
Аман де,си брка кеиф чоекот.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D