Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
lubenicaимаш опција Edit на imgur.comпред да ја аплоадираш сликата штиклирај edit и горе десно намести резолуција 800х600ФАЛА!
Цитат: Smichka на 28 Октомври 2012, 20:43:58 pmlubenicaимаш опција Edit на imgur.comпред да ја аплоадираш сликата штиклирај edit и горе десно намести резолуција 800х600ФАЛА!мислиш не знае за тоа ама фалбаџија, очи да истераме сака...
Друже ај денски сликај го амортизерот преден Да се гледа убаво - колку може толку Преубаво количе, нека ти праи ќеиф ко што ми праи моето мене
и едно прашање кај може да најдам саатче(во средина што е сместено) да не знае некој ?:/
Не ти работи твоето? Лесно се мести, има 4 долги контакти позади кои се одлемуваат со време. Ако не ти се прават такви екскурзии, побарај член на форумов zarko alfa и прашај го, сигурно има.
Цитат: Lubenicata на 30 Октомври 2012, 02:34:30 amи едно прашање кај може да најдам саатче(во средина што е сместено) да не знае некој ?:/шо бе, ти го запленија на граница ?
ај ќе го чекаме мартин се да положи па ќе го праиме...