препорака за сервис за Volkswagen Polo, се мислам помеѓу Митревски(припор) и сервис Коп (Ченто) за промена на кочници
Препорака за сервис за центрирање на возило?
Благодарам
Центрирање БоМи кај Момин Поток или ТимАуто на Булевар Србија. БоМи имаат нов сервис со нови машини сега.
Немој тим ауто нека не те лажат!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Јас појдов во тим ауто, вика дојди друг ден за да ја проверам. Одам друг ден да ја провери и ми напраи филм како све нечинело, неможела да се центрира ке коштало многу итн итн.
Вика ке ти пратам све што треба и колку ке кошта, нит ми прати ниту ми кажа, а му звонев неколку пати. За џабе ебав цела недела.
А пред мене му се развика на еден дечко што дојде за да провери колата, такада момакот малку со понашањето е тралала.
Отидов кај Боми, испив едно кафе ми сменија све што требаше, ја центрираа колата и беше цакон пакон за 2 саати. Ги нарачаа деловите и сами ги земаа одма и ги монтираа пред мене.
може е добар мајстор овој од тим ауто незз само многу ја дудла со тоа закажување, термини, чекање итн итн. Не чекам операција ебате 1 месец колата да се центрира.
Такада не би пошол пак кај него само ради тие причини. Вака дуќанот му изгледаше коцка, али дечкото е арогантен.