Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мора еден убав сончев ден да ги собереме пунтовциве од форум, да напуниме некој паркинг
+1 Punto Welcome i od mene, super mu e boickava a bandasite odlicno mu stojat
Добродојде.Убаво пунто.
Аа, убаФко е, бандажите највише кеиф ми праат. Мора еден убав сончев ден да ги собереме пунтовциве од форум, да напуниме некој паркинг
Со здравје да го возиш одлично изгледа!Него да не си учел/учиш во Угостителско? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Ѕивана на 16 Октомври 2012, 23:33:30 pm Мора еден убав сончев ден да ги собереме пунтовциве од форум, да напуниме некој паркинг На собир треба така да ги наредиме Пунто до Пунто BTW Создравје да се вози
so ubo so arno da se sluzis petka imas za kolicevo
pa mozes da go doneses pred vero vo taftalidze sekoja nedela od 22h a za sobir naskoro tesko da ima poso sega na pred 10 dena imase sobir so voznja do negotino taka da cekame sleden valda ke bide u porlet
Добре дојде Маки , убаво количе , со здравје да го возиш
Fiat Punto MK2 188 1.2 44kw/60hp -tezina-835kg-2000 god oprema:-elektrika na stakla-podesuvanje na volan-podesuvanje na sedishta-servo+city servo-maglenki Gumi 195/45/15 BF-goodrich - predni / Sp Sport 2000 - zadni Bandazi ABARTH 15' izduven sistem: CENTRE AND REAR EXHAUST ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)'(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..):(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)1 = Fog Lights2 = Dipped Beam3 = Indicator4 = Sidelight5 = Full beam
kupi ?