Автор Тема: Seat Leon 2.0 TDI Sportpaket + Revo Technik Stage 1 Tune 185ks  (Прочитано 271281 пати)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Одг: Seat Leon 2.0 TDI 140ks
« Одговори #450 на: 23 Ноември 2012, 21:04:48 pm »
Епа не можам да се склопам од смеење  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 976
« Одговори #451 на: 24 Ноември 2012, 00:57:09 am »
Ја па пред некој ден си начекав шлаем собиран од петици на страничното стакло.. Буквално колку главава ми беше шлаемон! Не ги разбирам тие сељачишта! :S

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #452 на: 24 Ноември 2012, 01:06:10 am »
Куоре ЛЕГЕНДА!!!!

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
« Одговори #453 на: 24 Ноември 2012, 01:38:22 am »
Незнам дал се десило некад некој гребачиве да ги начека на лице место, ако се десило верувам дека шилото му го напилакале у шупак.

Иначе Банза со новиов урбанистички план дозволено е балкон да ти тури врз гаража а прозорите од собите да им се на ниво со граничната точка.

Поради оваа дупка/мито/пропуст, некој од комшиите изгледа го спотерало на повраќање и право низ прозор, среќа у несреќа што наместо Џуџаро беше паркирано службенто пикапче, што ќе видам, парчиња месо, ориз, пипер, гнетело животното ко стока и се повратило на службеното возило. Така се залепило месото да неможеше ни со Vap да се очисти. Поминаа со укор ( писмен, дека доколку во иднина некое животно ми поврати врз кола цела зграда ќе ја запалам и ниту еден прозор нема да им остане читав), да ми повратеа на љубовта, уште вечрта гарантирам дека цела зграда ќе ја претресев да видам кој ручал од повратеното.

Крв мајчин да им ебам.
ahahhahahahahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahaha hahahahahahahhah  me iznasmea hahahahahah

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #454 на: 25 Ноември 2012, 03:00:20 am »
Не не, дефинитвно не сме ко што треба, генерално земено како народ, затоа све живо и диво не ебава, стока и идиоти од народ самите не можеме да си се поднесеме. Многу ми е криво што се почесто и почесто читам на форумов како нечија кола е изгребана, оштетена или нешто е украдено. Се надевам дека ќе средиш Рики тоа со гребаниците, знам како ти е и како им е на сите, зашто и мене ми ја потпишаа колата на паркинг првите 3-4 недели од кога ја купивме.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #455 на: 25 Ноември 2012, 03:12:35 am »
Ке го средам со тие малите маркери/коректори од хубо...

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
« Одговори #456 на: 25 Ноември 2012, 03:46:38 am »
Ај пробај и кажи како ќе биде, ако си во можност сликај пред/потоа... јас имам на двете страни, од крај до крај...

Отсутен ZombieMK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
« Одговори #457 на: 25 Ноември 2012, 04:18:26 am »
Коа сме кај причиве со гребанициве, мене пре 2-3 дена ми ја еб** од позади... и тоа иам мн интересна прича:

Се враќам накај 12/1 навачер дома, ја паркирам колава кај мене пред зграда, и приметив до мене паркирано едно волво с40 од постарите, бордо боја и можда едно 20 инчи бандаж.. И ми мавна мерак бандажот викам дај да ѕирнам шо - како е колава, (стварно јак бандаж држеше, многу добро и стоеше) и гледам внатре онакво миризливо картонче висше на ретровизорот, полициско. (кај една другарка татко и шо е полицаец исто такво има)... И си викам е браво за цајканчево, знае шо да одбере.. Си помислив, дај да ја сликнам колава да му ја покажам на едно другарче, има голем мерак за бандажчиња јаки, ама незнам шо ме спопадна не ја сликнав..

И така јас си станувам сабајлево да идам накај факс, и шо да видам, десната страна на задниот браник до пластика го одрал, партал го напраил... и сеа прво не ми текна, си викам ја сум ја закачил, можно ли е да не сум приметил, (а баш претходниот ден ја перев и нишо немаше), и коа да видам - шо да видам, таму кај шо не е до црна пластика, бордо линии - и тогаш ми светна сијаличката...
Нема кој друг освен тој што беше до мене паркиран вечерта... а да ја сликнев ќе имав регистрација и одма ќе го пријавев... ама ништо... И си мислам еее во каква држава живееме, полицаец на паркинг ме закачил, и си киднал без око да му трепне... па бар да напишел извини друже, жал ми е шо те закачив...

И така сеа барам некој шо може да ми ја најде фабричкава боја (на едно другарче му дадоа како у лак за нокти, боја напунета, коа ќе му притреба да корегира) за да ги покријам црните дупки, тоа бордото излезе со полир паста...

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #458 на: 25 Ноември 2012, 09:28:07 am »
Можам да ти кажам каде живее секој ден го глеам :D

Отсутен ZombieMK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
« Одговори #459 на: 25 Ноември 2012, 13:56:24 pm »

Стварно?? Епа ај пиши у пп, баш ќе поминам да видам... ако стварно е истиот ќе го пријавам жими се :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
« Одговори #460 на: 25 Ноември 2012, 14:07:37 pm »

Стварно?? Епа ај пиши у пп, баш ќе поминам да видам... ако стварно е истиот ќе го пријавам жими се :)
ouuuuuu ke padne krv A ZOMBIE ? hahaah  idi tamu kazi mu brat mi davaj 100 evra da ne mavam po kola za 100 evra :D
hahahahha

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #461 на: 25 Ноември 2012, 16:09:55 pm »
Дечки, еве сеа ги сликав гребаниците на колава...

Предна врата

Задна врата

Има и плус слика, кај Оли во перална :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #462 на: 25 Ноември 2012, 16:11:40 pm »
Аууууу ова далбок инат гребел.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
« Одговори #463 на: 25 Ноември 2012, 17:17:15 pm »
Рики ова гарант не си се покажал кај некоја па сеа да ти врати хахахахахахахахахахаха

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
« Одговори #464 на: 25 Ноември 2012, 17:42:39 pm »
Ццццццц со вакви луѓе не треба ист воздух да се диши ... Како не им е жал, стоки !!!