Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: bubeqwerty на 05 Септември 2011, 14:37:06 pm Тој на задната клупа доста ме подсеќа на себе си кога ме возеше Катанга со Интеграта. Палиме после цигара, и ми вика, шо се тресеш море Педериште јапанско
go vidov klipot vo edna tema na forumov i ne mozev da ne go iskomentiram Kolku dobro i da mi odi so presmetki vo sekoja oblast ne bi go pustil covekov vaka da leta
Цитат: D@ni на 06 Септември 2011, 14:00:38 pmgo vidov klipot vo edna tema na forumov i ne mozev da ne go iskomentiram Kolku dobro i da mi odi so presmetki vo sekoja oblast ne bi go pustil covekov vaka da leta монтажа ...
Не е можно, еве на работа со колеги го гледаме... клипов и сите викаат не е можно... некој монтажи е
Цитат: RikiRulz на 06 Септември 2011, 15:30:46 pmНе е можно, еве на работа со колеги го гледаме... клипов и сите викаат не е можно... некој монтажи еНа работа а? ??Па таму се све џандари, што сакаш од нив.
Цитат: osmica8 на 06 Септември 2011, 15:52:42 pmЦитат: RikiRulz на 06 Септември 2011, 15:30:46 pmНе е можно, еве на работа со колеги го гледаме... клипов и сите викаат не е можно... некој монтажи еНа работа а? ??Па таму се све џандари, што сакаш од нив. Ај ај )))