Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Angel_1.3 на 07 Октомври 2012, 22:20:25 pmЦитат: pirat_07 на 07 Октомври 2012, 20:36:32 pmЦитат: Angel_1.3 на 07 Октомври 2012, 19:27:51 pmDechki mislam deka super beshe se,mada pastarmajlijata im beshe gola voda/nema veza,zadovolni sme i nie Gevgelichanite Во Неготино не прават пастрмајлија.Kako be ne pravat,jas ja narachav ako mislish deka taa ne im e original pastarmajlia toa e vekje drugo Пастрмајлија во Штип, Пробиштип, Радовиш и по некоја копија во Скопје.Во Неготино - Пита, со или без јајца.
Цитат: pirat_07 на 07 Октомври 2012, 20:36:32 pmЦитат: Angel_1.3 на 07 Октомври 2012, 19:27:51 pmDechki mislam deka super beshe se,mada pastarmajlijata im beshe gola voda/nema veza,zadovolni sme i nie Gevgelichanite Во Неготино не прават пастрмајлија.Kako be ne pravat,jas ja narachav ako mislish deka taa ne im e original pastarmajlia toa e vekje drugo
Цитат: Angel_1.3 на 07 Октомври 2012, 19:27:51 pmDechki mislam deka super beshe se,mada pastarmajlijata im beshe gola voda/nema veza,zadovolni sme i nie Gevgelichanite Во Неготино не прават пастрмајлија.
Dechki mislam deka super beshe se,mada pastarmajlijata im beshe gola voda/nema veza,zadovolni sme i nie Gevgelichanite
ahahahah jas bev prv od pozadi si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav
КЕЛНЕЕЕЕР БЕ БРАААТТТ
Цитат: FilipM на 07 Октомври 2012, 21:10:55 pmМило ми е што конечно се видовме во живо, се гледаме нареден пат Кои се тиа битАлчани море ? Цитат: Nino на 07 Октомври 2012, 21:11:20 pmBombona sobir decki Moram ama MORAM javno vaka da mu se zablagodaram na Tome so Yaris TTE za razbiranjeto na mojot problem i vozenjeto isto taka i na ekipata sto se vrakavme ! Да не ме баравте после патарина петровец ? се исклучив од автопат пред патарината премногу брзо тргнавте накај патарината па мислам дека не ме видовте.Али сепак културно возење наваму (пак саат ипол фати) И зврки нареден пат затвори си го капачето за плинот да не го изгубиш...
Мило ми е што конечно се видовме во живо, се гледаме нареден пат
Bombona sobir decki Moram ama MORAM javno vaka da mu se zablagodaram na Tome so Yaris TTE za razbiranjeto na mojot problem i vozenjeto isto taka i na ekipata sto se vrakavme !
Кој е возачот
Цитат: .::Suzuki::. на 07 Октомври 2012, 22:51:00 pmКој е возачот па ја ко што видов алфа е у прашање... а со таков фриз од страна знам само еден од алфистиве....и не ти кажувам, ако сам не си се прозве... етика е у прашање...