Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добре дојде на форумов и во гаража. Создравје да си го возиш, одлично возило. Патем, повеќе ми се допаѓа локацијата каде што живееш одошто возилото.
Не знам дали се работи за кафич, шом нудиш кафе, ама знам дека си некаде кај новите згради карши ЕТФ/МФС. Тоа е одлична локација за живеење, блиска до центар, а сепак тивко и пријатно, неблокирано од урбанизација каде се чувствува провев од север.
Ке ви дадам препорака наместо собири да правите на Борис Трајкоски правете кај брасица во двор
@marjanot, гледам го имаш истиот мотор во Леон-от. Кажи ми потрошувачката како ти се движи(градска, отворено)?
Цитат: brasica на 08 Април 2011, 14:45:34 pm@marjanot, гледам го имаш истиот мотор во Леон-от. Кажи ми потрошувачката како ти се движи(градска, отворено)?8-8,2 градска, 6-6,5 отворено
I jas odamna baram tamu da zemam stan ali teko se naoga.Edna od najdobrite lokacii vo Skopje e.
Да му правам на дечково трка? Честито возило... само уште да беше со 3 врати ... мераци...
Цитат: RikiRulz на 08 Април 2011, 13:36:51 pmДа му правам на дечково трка? Честито возило... само уште да беше со 3 врати ... мераци...Рики ти само на трки мислиш, ајде со мене ако можеш Иначе топ е голфчево, добар избор