ја би лајсните за праговите, опц знакчињата и можда лајсните... бар сеа за сеа..
Вака, можам да ти кажам за ardatuning2010 , тоа е продавачот од кој ги зедов лајсните, ги порачав на 05-ти Месецов, 2 дна подоцна ми стигна известување дека се испратени, поштарина ми излезе 650 денара, се договорив со него да ми ги прати во еден пакет, па заштедив некој денар ...
Лајсните за праговите, имаш голем избор на кои што пишува Edition, мал избор се оние на кои пишува Астра, а за 60 $ имаш понуда за кастомизирање на текстот, може да стои нешто по твоја желба...
Ги платив пред 2 дна, и сеуште чекам да бидат испратени, продавачот најави дека ке ги испрати за 3 дена по верификација на плаќањето, но искрено очекувам да бидат испратени во понеделник ...
За ОПЦ знакчињата, тука имаш многу голем избор со цени од 10$ до 50 ... јас ги одбрав овие оти беше најефтина поштарина а и ги испраќаат наредниот ден ...
ја би лајсните за праговите, опц знакчињата и можда лајсните... бар сеа за сеа..
Без веѓите...ништо!
Има неколку избори за веѓи, ама има цени од 20 до 80 долари, пред се дали се пластични или карбон ...
Она што јас го барам се и задни, изгледаат фантастично, ама малце се солени, околу 80$ ...
.