Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Летни: Michelin Energy Saver (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Задодоволен сум како се држат на суво но на мокро знаат понекогаш да изненадат. Многу се слаби на нагла промена од суво на мокро, ако се погоди таква ситуација во кривина знаат да забегаат.Димензија: 195/65/15
Ne be ke zemam 60ka, i taka nema razlika vo cena, barem ne kaj Nokianot.55kite gi proveruvam za sekoj slucaj ako nema 60ka.A i mi se reference za cena.Vele, se sekavas kolku gi plati ti Nokianot?Ovie sakaat bajagi da me isecat ili taka mi se cini?
Ги премести? Ти беа погрешно наместени
Цитат: DENDE-LANCERED на 12 Септември 2012, 15:23:39 pmNe be ke zemam 60ka, i taka nema razlika vo cena, barem ne kaj Nokianot.55kite gi proveruvam za sekoj slucaj ako nema 60ka.A i mi se reference za cena.Vele, se sekavas kolku gi plati ti Nokianot?Ovie sakaat bajagi da me isecat ili taka mi se cini? Извадив некоја убава ценичка, нешто као 5200 или 5500 по гума.
Цитат: Deni на 12 Септември 2012, 14:08:22 pmLapaj sava....... и лапај после браник под хауба...
Lapaj sava...
Цитат: velestrumf на 12 Септември 2012, 15:51:13 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 12 Септември 2012, 15:23:39 pmNe be ke zemam 60ka, i taka nema razlika vo cena, barem ne kaj Nokianot.55kite gi proveruvam za sekoj slucaj ako nema 60ka.A i mi se reference za cena.Vele, se sekavas kolku gi plati ti Nokianot?Ovie sakaat bajagi da me isecat ili taka mi se cini? Извадив некоја убава ценичка, нешто као 5200 или 5500 по гума.HMMM, znaci politikata im e slicna kako na Porsche..LOLGood to know that!