Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 26 Мај 2011, 11:37:31 amСкоро го имаш земено? Мислам дека го гледав на Пазар3, со адаптирачка суспензија беше... Или грешен сум?Грешка си друже јас го донесов од Италија 2006,па го продадов на братучед,ама сеуште жалам по него
Скоро го имаш земено? Мислам дека го гледав на Пазар3, со адаптирачка суспензија беше... Или грешен сум?
Џиџи незнам дали ке веруваш ама моторот од 2006-до сега НЕ е перен никад,а за претходно незнам може жабарите !
Цитат: ace-106 на 26 Мај 2011, 12:02:43 pmЏиџи незнам дали ке веруваш ама моторот од 2006-до сега НЕ е перен никад,а за претходно незнам може жабарите !Верувам друже, само се зезам ... имаше еден хрватски порниќ, ама у живо-не монтажа, не ми текнуа сеа името и таа нешто као нејќе да го прими, а овој и вика „ Ма дај узми га мала, види какав је: Чист, опран, дезинфикован“
Цитат: djidji на 26 Мај 2011, 12:07:23 pmЦитат: ace-106 на 26 Мај 2011, 12:02:43 pmЏиџи незнам дали ке веруваш ама моторот од 2006-до сега НЕ е перен никад,а за претходно незнам може жабарите !Верувам друже, само се зезам ... имаше еден хрватски порниќ, ама у живо-не монтажа, не ми текнуа сеа името и таа нешто као нејќе да го прими, а овој и вика „ Ма дај узми га мала, види какав је: Чист, опран, дезинфикован“ Џиџи-закон
Цитат: djidji на 26 Мај 2011, 12:07:23 pmЦитат: ace-106 на 26 Мај 2011, 12:02:43 pmЏиџи незнам дали ке веруваш ама моторот од 2006-до сега НЕ е перен никад,а за претходно незнам може жабарите !Верувам друже, само се зезам ... имаше еден хрватски порниќ, ама у живо-не монтажа, не ми текнуа сеа името и таа нешто као нејќе да го прими, а овој и вика „ Ма дај узми га мала, види какав је: Чист, опран, дезинфикован“ Хрватски Козјак
Алооо ова не е рекла-казала тема ај доста
И тоа не сум го гледал, а сум слушал и демек плачела таа додека ја пердашеле ?!