Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Доста бе, вие во кичево сте едини што имате знак за забрането свирење...
Кој знак е тој бе... или ја не гледам ))
Цитат: RikiRulz на 13 Април 2011, 21:49:27 pmКој знак е тој бе... или ја не гледам ))Po Ilindenska koga odis do samiot kraj, stom vrtis levo za nakaj Special od desna strana!
Цитат: Bad-Gamer на 14 Април 2011, 01:29:15 amЦитат: RikiRulz на 13 Април 2011, 21:49:27 pmКој знак е тој бе... или ја не гледам ))Po Ilindenska koga odis do samiot kraj, stom vrtis levo za nakaj Special od desna strana! А бе тоа е забрането фотографирање, заради бунарите од водовод ...
Цитат: djidji на 14 Април 2011, 01:33:26 amЦитат: Bad-Gamer на 14 Април 2011, 01:29:15 amЦитат: RikiRulz на 13 Април 2011, 21:49:27 pmКој знак е тој бе... или ја не гледам ))Po Ilindenska koga odis do samiot kraj, stom vrtis levo za nakaj Special od desna strana! А бе тоа е забрането фотографирање, заради бунарите од водовод ...U mat*r mu ovakvo, imas pravo!
Немој да лажеш, пред неколку дена бев уште си стои знакот. Од автопатот кога ќе влезеш лево кај бурегџилницата, од десна страна....
Да де, и не е ново тоа... веке фукционира така неколку месеци... Ако ти е ја крене колата на пајакот и да сакаш да ти ја спушти доле е 1800 денари, а плус ако ти ја однесе на паркинг кај железничка се плаќа уште... од 45 евра... а еден дел лежење на паркинг е 500 денари