Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кажи кога сакаш ќе те однесам. Јас пораснав во ОВА КУЌА и ова маало.Само тогаш не беше волку испошкртана и обрасната со дрва. Ова ни беше маалски штаб и од тука ја напаѓавме градинката.
јас живеам во црниче од тоа што го имам слушнато , имам разбрано дека куќата била на некое многу богато еврејско семејство и сите умреле ,па после од некој нивни роднини куќата е продадена ама луѓето никогаш не се вселиле заради духовите хммм . нема врска куќата е нешто што мора да се види првенствено заради нејзината градба што се разликува од било која куќа. сум влегол многу пати внатре нема ништо страшно освен пропаднати подови ѓубре и шкртани ѕидови. порано беше збиралиште на наркомани а сега незнам . пред една година мислам од министерство за култура рекоа дека ке ја реставрираат куќата и ке ја направат галерија ама ништо од тоа изглеа и они се исплашија од духовите
Аууу ова кај нас а?И јас мислам дека има индијански гробишта под мојот двор.-Еднаш оставивме лимови од кров во двор, и следниот ден ги немаше!!!-Еден мајстор имаше оставено новчаник близу надворешната врата, и после ручекот му фалеше новчаникот!!!-Исто јас ја оставив скарата во двор, и после некој час осеќам мирис на кобасица. Кога што да видам, кобасици некако дошле на мојата скара!!!
Глупости...атракција си прават луѓето...Какви духови какви магии...бабини деветини...