Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884278 пати)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7664
  • French diamond
Не е многу само за 20 тина години затвор.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
денеска кај кардељ на пешачкиот опнаа девојче со кола.не видов баш од почеток како беше,ама ми личеше дека тој со колата не возеше ич брзо,туку девојчето(отприлика 10 години) ја претрча улицата у спринт,бидејќи позади кола претрча машко на иста возраст.а и колата ја укопа у место без големо кочење и шкрипење на гуми,иако беше постара кола.за среќа,ја удри со десната страна и девојчево падна како некој сопка да и напраил,со рацете на асфалт(мислам дека не удри со глава).стана одма и истрча до тротоар и му даде знак на шоферот дека е ок.имаше среќа девојчево ептен,а и шоферот.незнам само со кој памет трчаат така преку улица,незнам

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Ќути среќа. Јас се сеќавам на случка од карши Бисер пред десетина години на пешачкиот. Така претрча девојче од десетина години и еден чика у Фиат Уно ја легна на земја а не ја удри силно. Истото сценарио девојчево станува и продолжува да трча преку булеварот од другиот смер. Чикава излета од кола да види што се случува и застана до колата, нозете му се тресеа и беше цел испомочан. Јас придов, го прашав дали е се во ред а типот беше дури зелен од што беше блед.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
Тој се смеел од шок.

Во секој случај, тажно. :(
Се смеел од шок? ти би се смеел?
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Очигледно не разбираш Дас шо сака Зеро да кажи,а предходно и јас споменав.Не дај Боже никој да не доживее такво нешто,можиш во секунда да се скрениш,а кога ке се скрениш можи и оро да вртиш.Шок е тоа.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Имаше некое име, ваљда медицинско тој шок. Таква состојба се појавува при некоја сериозна повреда или при некоја сериозно стресна ситуација како дешавката со чоеков што ја удрил жената. Како и да е, многу лошо.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Лошо, жално за жената. Во шок бил човекот сигурно, не дај боже никој да се најде во таква ситуација. Тој сега ќе има трајни психички последици.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
Во ред,можда има таков шок што остава такви последици,него сеа си идам од расчекор и еден пијан летва праи 8ки на партизанска...ќе ти излези од некоја страна ни крив ни должен ќе го лежиш....
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Имаше некое име, ваљда медицинско тој шок. Таква состојба се појавува при некоја сериозна повреда или при некоја сериозно стресна ситуација како дешавката со чоеков што ја удрил жената. Како и да е, многу лошо.
Shell shock?  :o

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
понекогаш ми е страв да ја отворам темава...

добивам нагони за повраќање од шоковите при леснотијата на пишување а мое читање на некои постови...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
денеска кај кардељ на пешачкиот опнаа девојче со кола.не видов баш од почеток како беше,ама ми личеше дека тој со колата не возеше ич брзо,туку девојчето(отприлика 10 години) ја претрча улицата у спринт,бидејќи позади кола претрча машко на иста возраст.а и колата ја укопа у место без големо кочење и шкрипење на гуми,иако беше постара кола.за среќа,ја удри со десната страна и девојчево падна како некој сопка да и напраил,со рацете на асфалт(мислам дека не удри со глава).стана одма и истрча до тротоар и му даде знак на шоферот дека е ок.имаше среќа девојчево ептен,а и шоферот.незнам само со кој памет трчаат така преку улица,незнам
Еднаш исто така ми претрча мене едно девојче на раскрсница.Возев едвај 30-35, јас веќе на пешачки и девојчето прелета од десно јас се укопав у место и среќа што на раскрсницата има шахта и бев забеган малку на лево за да ја извртам инаку ќе ја чукнав уствари она ќе ме чукнеше мене бидејки јас застанав пред да ми дојде пред кола.Позади неа одеше мајка и, која и се развика на девојчето и почна да ја кара.
 Се укочив на неколку секунди видов дека се е у ред и си тргнав.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
на мене одаааамна одамна на пластичарска улица ми истрча циганче едно на пешачки, ама на мое зелено.. јас со фиќо едно со мртви кочници залетан и немаше теорија да закочам никако, џабе се обесив на кочница-не кочи ама скоро ич, рачна кренав и тоа џабе... циганчево истрча пред кола застана, ме виде и избега назад... мислам дека 15 години живот ми се скрати за тие 2-3 секунди... вода-ладна пот и на капаците на очите ми излезе... страшно... со зината уста и стисната кочнаца возев само право и махинално следните 300 метри, без да дишам... а залетан бев околу 80... е тоа е доживување на шок зад волан... срека ништо не се деси, помина се добро, ама од тогаш па до оправање на кочниците поише од 40 не сум возел а очите како турски петолирки ми беа отворени...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100