Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3426758 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Not a valid youtube URL

овој имаше среќа невидена
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
бреееееејјјј тродупла пируета во воздух направи... башка уште 3 круга на земја...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL
Not a valid youtube URL
На второво видео летнала цигла од камионот и го убила сопатникот во возилото од кое се снима  :-[ :-[ :-[

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Сично вака пред 2 години летна штица, беше 20цм х 20цм и долга можеби 3 метра и точно пред комбе и комбево среќа е малце повисочко па само со гумите манавме во тоа и 3те бандажи ги искриви... и потоа овеј со камионот си плати незнам колку пари за нови бандажи ама ние на вулканизер ги исправивме... Да бевме 1 метро понапред ќе беше тешко нас...Ама сеуште незнам како штицата која беше наместена во должина на камионот се сврте во хоризонтала (да речам)... 

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
лани мислам дека беше... пред очи мои се отвори еден од оние котурине со лим од ладна валавница што излагаат.. ова се деси на автопатот од велес накај гевгелија кога се иде.. одма после велес, пред мене беше... такви котури само по 2 се на камион... отварање предниот котур, среќа се изврте на десно, пола кабина од шлеперот ја скина инстант, и лупна во оградата од едно како мовче, 50 сантима дебел бетон го здроби како од снег да беше направена оградата... страшна глетка... шоферот жив, здрав, со к“смет бил... имало живот за него...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
tome go vide jugceto bez predno desno trkalo tuka odma pred slepata krivina pred replek pravec centar-replek
izgleda dvajcata letale jugcevo bese izgrebano od leva strana,a drugiot go nemase

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Мене слично ми се случи на враќање од Стража према гостивар. Камион преполн со дрва, едено трупчиште падна од камионот, и среќа што успеав да закочам и возев бавно иначе отиде цела кола. Му свирам на кретенот а он цепа не застанува. 3-4 минути подоцна пред каменоломот го претекнав и тука ме запра полиција и ме казни за претекнување на полна линија, 300 евра казна и 1 месец суспензија на возачката.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Мене ми е деси кај континентал. На 100 и нешто пред мене од камион трупец паѓање, едвај го избегнав. А кретенот со камионот си продужи, не ни застана уопште. А исто и со камен ми се деси на пат, едно ауди 3че го дигна пред мене, у последен момент свртев и фати во едниот ретровизор и страничното стакло, иначе дирекно у жена ми ако не свртев..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Пак ке ги спомнам глупите Американци ...

Кај нив правило е to secure a load before transporting it ... Доколку не можеш да се осигураш дека е прицврстено како што треба, НЕМА да го превезуваш ....

Вчера качени некој 6-7 метра метални цевки на кров на BMW караван, и вози во спротивна лента од мене, удри на дупка, и почнаа цевките да идат лево десно, нормално тешко е да се прицврстат, долги се ....

Ми се врати сцена од Final Destination у глава со дрвото што паѓа од камион ... Језива работа, не знаеш од кај ке те стигне ...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
kako da prenesuvas armatura so spark

na podvozje vrzani edno kupce armaturi i vozi majstorot so 20 na saat,cel soobrakjaj go koci bitno on da si zavrsi rabota

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
kako da prenesuvas armatura so spark

na podvozje vrzani edno kupce armaturi i vozi majstorot so 20 na saat,cel soobrakjaj go koci bitno on da si zavrsi rabota

тоа е нај битно... он ке сси сврши работа... а тебе и другите, кој ги е*е
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
А на Јужен Булевар дремат камионџии кој за 500 - 1000 денара ќе ти пренесе цел намештај со се жена. ;D