Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859586 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Лупс се дешава на сите понекогаш, само многу зачестено им се дешава некако на овие луксузарите, некој малер ги има фатено. Кога и да дојдам низ Ск се само за  такви е зелено дури е црвено за сите останати или низ пластичарска возат со бемвињата и поршињата како да се од Англија истио ден вратени па се збунале. Не заебаај и ти сеа
Со оглед на тоа каква блудница се чаушиве во Македонија, воопшто не сум изненаден.
Ти не си ги видел од ѓорќе после гоца накај грчец како возат, ај 2 полни што сечат и аблиндираат што не ми се потгнеш, глеаш дека бенве возам.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Накај Грчец не си бил сигурно, бели линии има ама не на улица 😂

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1572
Се знаеше дека ќе има вакво нешто....уште кога ги насадија на асфалтот.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Пешачките ги насадиле на асфалтот?

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Влошена здравственасостојба која траела од градинката до центар, при што веќе удрил едно возило и промашил пешак... Шо знам...

Бев на лице место, еден човек рече дека како отворил семафорот, ја напнал колата дотичниот.

Ќе да мало попио.
Ќе видиме.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Жардинериите нови сака да каже Коце.

Од кога видоа дека стоката не можат да ја запрат со културни пкастични столбчиња, направија жардинерии од бетонски цигли, кои не се соодветно обележани за сообраќајна употреба.

Неопходен потег за да не се паркира близу пешачки премин. Пошто ги искршија пластичните столбчиња.

Отсутен pirat_07

• Легенда

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Жардинериите нови сака да каже Коце.

Од кога видоа дека стоката не можат да ја запрат со културни пкастични столбчиња, направија жардинерии од бетонски цигли, кои не се соодветно обележани за сообраќајна употреба.

Неопходен потег за да не се паркира близу пешачки премин. Пошто ги искршија пластичните столбчиња.
Апсолутно. Жардињерата не е крива, колку што гледам.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Влошена здравственасостојба која траела од градинката до центар, при што веќе удрил едно возило и промашил пешак... Шо знам...

Бев на лице место, еден човек рече дека како отворил семафорот, ја напнал колата дотичниот.

Ќе да мало попио.
Ќе видиме.

Го знам каскадеров,ситно ниско човече нон стоп под гас е,мислам под алкохол.Едно добри 20 години не е бил трезен.
Инаку за жардинериите кои ги ставија пред месец време и  народски му дадоа име "Гробовите" според мене се глупост невидена.Не знам дали смее законски на улица да има такво нешто.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
Се се, ама тоа лежечите кога влагаш во Кавадарци од страна на Глишиќ кај болницата ми се врв, толкави лежечи немам видено, еднашка у темница кога изрипав мислев готово толку, се откачи цела предница

Sent from my iPhone using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Ајмо уште едно бир маање бир паѓање на кров на само 50м од денешното.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=389078256535203&id=100062990962892&sfnsn=mo
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6293
Шеќеро во ракијата ги збрлава и љетив на кров после, нема друго :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Добро, бре, што праете тамо у Кавадарци! :D

Шала на страна, владее и таму општата зашеметеност, очигледно.
Не е до Скопскио ваздунх. :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Се се, ама тоа лежечите кога влагаш во Кавадарци од страна на Глишиќ кај болницата ми се врв, толкави лежечи немам видено, еднашка у темница кога изрипав мислев готово толку, се откачи цела предница

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не си ги видел поновите на другите улици.
Таму кај шо си изрипал ако не паднала предницата, тука колата на две ќе се преполови.