Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: vladic3110 на 06 Април 2022, 12:02:08 pmЛупс се дешава на сите понекогаш, само многу зачестено им се дешава некако на овие луксузарите, некој малер ги има фатено. Кога и да дојдам низ Ск се само за такви е зелено дури е црвено за сите останати или низ пластичарска возат со бемвињата и поршињата како да се од Англија истио ден вратени па се збунале. Не заебаај и ти сеаСо оглед на тоа каква блудница се чаушиве во Македонија, воопшто не сум изненаден.
Лупс се дешава на сите понекогаш, само многу зачестено им се дешава некако на овие луксузарите, некој малер ги има фатено. Кога и да дојдам низ Ск се само за такви е зелено дури е црвено за сите останати или низ пластичарска возат со бемвињата и поршињата како да се од Англија истио ден вратени па се збунале. Не заебаај и ти сеа
Пешачките ги насадиле на асфалтот?
Цитат: Deni на 14 Април 2022, 16:16:11 pmПешачките ги насадиле на асфалтот?Жардинериите нови сака да каже Коце.Од кога видоа дека стоката не можат да ја запрат со културни пкастични столбчиња, направија жардинерии од бетонски цигли, кои не се соодветно обележани за сообраќајна употреба.Неопходен потег за да не се паркира близу пешачки премин. Пошто ги искршија пластичните столбчиња.
Влошена здравственасостојба која траела од градинката до центар, при што веќе удрил едно возило и промашил пешак... Шо знам...Бев на лице место, еден човек рече дека како отворил семафорот, ја напнал колата дотичниот.Ќе да мало попио.Ќе видиме.
Се се, ама тоа лежечите кога влагаш во Кавадарци од страна на Глишиќ кај болницата ми се врв, толкави лежечи немам видено, еднашка у темница кога изрипав мислев готово толку, се откачи цела предница Sent from my iPhone using Tapatalk