Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887397 пати)

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065

Девојче со мастика и лижавче се лаже а не со мотор.
Ццц педофил :) со мастика и лижавче се лаже до 10 години после тоа само на кеш :)

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

ХАххахаааахахахахаххаха!!!
Девојчиња се до 30г. Треба така и да ги третираш за да можеш и да ги упецаш. Битно со ситно се лаже. За кеш Само курви можеш да упецаш, што нема потреба, кога е веќе за со кеш има фино лепо телефончиња се јавуваш и не му се замараш многу многу. Друга филозофија. Битно мотор да купуваш за да лупаш нешто е трагедија.
Кое девојче до 30 години, се магарици се 3 пати разведени и 2 пати абортус :) него неможам да ги сватам некој 'луѓе' и стилови, папуча со тренерка или па полошо папуча со фармерка, тие ми се од несватените :)

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Извади папуча и апостолка пред заграда.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Девојче со мастика и лижавче се лаже а не со мотор.
Ццц педофил :) со мастика и лижавче се лаже до 10 години после тоа само на кеш :)

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

ХАххахаааахахахахаххаха!!!
Девојчиња се до 30г. Треба така и да ги третираш за да можеш и да ги упецаш. Битно со ситно се лаже. За кеш Само курви можеш да упецаш, што нема потреба, кога е веќе за со кеш има фино лепо телефончиња се јавуваш и не му се замараш многу многу. Друга филозофија. Битно мотор да купуваш за да лупаш нешто е трагедија.
Кое девојче до 30 години, се магарици се 3 пати разведени и 2 пати абортус :) него неможам да ги сватам некој 'луѓе' и стилови, папуча со тренерка или па полошо папуча со фармерка, тие ми се од несватените :)

Наметната мода ни е тоа.   :D :D :D

А стварно, такво нешто често на мотор гледам.

-----------

А за жениве филозофија е у прашање што ти зборам. Однесувај се пробај кон било која на начин како према девојче ќе видиш како си влегува во улога, пробана работа  ;D

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
Возач почетник,возач почетник... Пред точно 2 години  на форумов прашав дали да купам 320D 163кс или 177кс. Бамбарка ми го направија дека сум почетник, дека ќе направам беља, ќе се отепам со таа кола итн итн. Еве 2 години поминаа, фала му на господ влакно не ми фали ниту мене, ниту некого околу мене, ниту на колата. :)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5233
  • The Spartan General
Возач почетник,возач почетник... Пред точно 2 години  на форумов прашав дали да купам 320D 163кс или 177кс. Бамбарка ми го направија дека сум почетник, дека ќе направам беља, ќе се отепам со таа кола итн итн. Еве 2 години поминаа, фала му на господ влакно не ми фали ниту мене, ниту некого околу мене, ниту на колата. :)

Па ако навистина возиш така, како што опишуваш тука, фалење влакна ќе ти е најмал проблем.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 692
Еве со подобар квалитет, ако тоа толку значи за ваква случка.

https://www.facebook.com/gledajtvmk/videos/2269780853249609/UzpfSTEwMDAyMzYwNzQzNzUzODoxNDY0MjUyNDYwMzg3NzMx/

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Седи бе трамп, не ти ова нет па све да трпи. Ќе пропаднеш за дел од секундата ако не се свестиш

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5233
  • The Spartan General
Седи бе трамп, не ти ова нет па све да трпи. Ќе пропаднеш за дел од секундата ако не се свестиш

Има ЕСП за тој дел од секундата. А за другиот дел од секундата има ташаци.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
Само ТДИ Бајо мој. 105 пд

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Зборите на памет, ја го знам @brzigonzalez и знам дечкото колку умерено и паметно вози.

И ако на отворен пат е секогаш пуна гас дечкото ем има знаење ем има искуство со јаки коли и мотори. Така да се е под контрола.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Не пишувајте глупости.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Извади папуча и апостолка пред заграда.
А меот? Кај е во прикаскава?

Отсутен Fic_CC

• Легенда