Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3847701 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
proceniteli? dvajcata ke dadat razlicni izjavi..!? ako sluzbeno lice ne izvrsi uvid so zapisnici i gi izmeri site potrebni fakti, spored sto ke odlucat soobrakajnite vestaci... ?
Пред полоциски записник и судска пресуда осигурителните компании се поклонуваат!

Ова од искуство мое после кое многу луѓе ми бараа да им склопувам документи.
Без записник и пресуда може, но е потегаво и осигурителните компании кукаат на секоја запирка...
... vo toj slucaj gi poseduvas site potrebni dokazi i tuka i raka baknuvaat osiguritelnite k. ... :)

vo vtoriot slucaj posle sudeeenje traaee traaee eheee ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4594
  • ~ Full of soul ~
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
И сеа кое е запаленото ?

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4594
  • ~ Full of soul ~
Мислев дека е е60ката, пошто од сите само таа фалеше прееска на паркинг, арно ама некое сосем трето шо не го знам и паркирано одма карши 528-ката...(Прва слика десно се гледа 528и)

↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
страшно 4ца во ладата капут

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Bungee jumping without a bungee, is a very dangerous sport.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
За малце ќе бев сведок на гадна сообраќајка. Чекам семафор на Владимир Комаров едносмерната во Аеродром да се уклучам на Јане Сандански. Пред Мене 2 коли, се пали зелено за нас, се пали за тие право што вртат лево,првиот од таму тргнува порано, овој од кај мене закасни малце, таман стига на пола раскрсница и меѓу тој првиот од кај мене и првиот од таа страна од правец Тобако 2-Бисер прелетува едно Југце со 90-100км/х, среќа тој од таму го виде и застана иначе коа ќе го пукнеше директ у врата му е*а мамата.... Иначе и доле во автокоманда на александар македонски булеварот имаше многу полиција прееска, нешто се има десено.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Сега баш читав некомплетни информации, имало сообраќајка во Автокоманда...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
малце му сецна цд-то :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Она со авионите нема везе. Разликата во висината им е минимум 1000 стапки (околу 300 метри). Таква глетка одоздола е прилично честа на најфреквентните воздушни рути.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Ленишки мост е местово. Многу често има сообраќајки овде ама пак не се пази. Ова е кога слегуваш од Плетвар према Прилеп, мост и кривина па сите залетани влегуваат...