Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3034333 пати)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Vcera imas letanje so Bmw 520d E60 na posledna 5 vo Lisice , se trkaa Ford Focus i Bmw-to , Fordot idese prv i uspea da si go fati krivinceto ama Bmw-to mesto da go fati krivinceto go fati triagolnikot sto ja deli raskrsnicata i letase vo vozduh ( koga zastanav posle do nego da vidam sto se slucuilo pa i nemase mnogu steta :P hahaha : dva predni bandasi + gumi  , karter zdroben , prednica kako da nemase kolata i preden branik i patosot natisnat , bez razlika na mavanjeto vo "dzinovski trotoar" dobro brkanje dadoa so Fordot :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
сега ќе го најдеш бмњ-то у огласи „во добра состојба, реални километри, колата е стакло вреди да се види...“

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Kolku sto uspeav da razberam vo procedura e dopolnuvanje ili izmena na zakonot za prekrsoci vo soobrakajot, konkretno za brzo vozenje.

Za vozenje so brzina and 60 km na cas ili 70 (ne znam seuste tocno) nad ogranicuvanjeto, policaecot ke ima pravo da te prati na Psiho test kade mozat da ti ja odzemat dozvolata trajno!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7244

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Велешанецов ако не те насмее нема кој! :) :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Zaebavajte se vie, jas sum mrtov ozbilen !

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
А тој што ќе те прати на психо тест, го има поминато истиот?  ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6602
Го имаше на сител тоа, тоа било така негде горе австрија или незнам во која земја и мислам не беше за брзина туку ако некој учесник бил фатен како повеке пати прави прекршоци, наместо после втор или трет пат да те казнат, те пракале на психијатар да ти ја проверат психофизичката состојба.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
А тој што ќе те прати на психо тест, го има поминато истиот?  ;D

Заебавајте се пак ќе кажам, ама не е заебанција ! Не знам детали ама дека има вакво нешто во процедура тоа ми потврдија, дали ќе се усвои прашање е?

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Мене не ми пречи, ионака низ град не возам (пре)брзо. Од мерката би бил дури и задоволен. Преку 90 во град е премногу, а тек за повеќе од тоа. Повеќе би бил загрижен за истото ако се спроведе и на отворен пат, да не може на раат да се испукаш повремено.

Прашањето ми е дали истиот тест би го поминале полицаецот, па се до предлагачот на законот и тие што ќе го изгласаат?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
ne znam detali kako sto kazav, no mi potvrdija deka ima nesto takvo, iako i mojata reakcija bese slicna na vasata koga doznav !