Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3851009 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Кај нас веројатно сите би попиле по некоја казна: возачот на Астрата за застанување на коловоз на магистрален пат, Ладата затоашто е Лада и веројатно не носи ланци, свеќички, ламби или шоидае, тој со Тојотата - за неприлагодена брзина, неисправни фарови, предизвикување опасност и материјална штета.
Возачите на автобусите за сопирање на необележано место.
А и овој што се превртил, сигурно би му нашле нешто.
Па така и треба. Не значи ако некој се дави, дека ти треба да заколеш тројца и од телата да направиш сплав за да го спасиш давеникот.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Тој со ладата не е баш крив... Возел согласно условите на патот. Виде дека има гужва, народ, па намалил. Додека тој од позади во последен момент се гледа дека налегнува на кочница.... А пушка прав пат, гледа има гужва и народ, не му текнува да намали.

И да возел 80 км на час колку што е дозволено, тоа не му дава за право да шиба у гужви главом без обзира.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Тоа пред Кијата е Мерцедес Е Класа? Sweeeet.

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2121
Денеска имаше собраќајка кај сточниот пазар послем хиподром автобус удрил во човек и крава, кога поминав стоеше автобусот само и нозете од кравата, и секако полиција.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Штета за возачот на автобусот што ќе си го однесе ни крив ни дужен. Веројатно кравата повеќе е за жалење од човекот.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Штета за возачот на автобусот што ќе си го однесе ни крив ни дужен. Веројатно кравата повеќе е за жалење од човекот.

од кај знаеш дека не е ни крив ни дужен?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
"Веројатно" реков.

Бидејќи на моја огромна жалост, тоа ми е уз пат и кога поминувам од таму во вторник, ја гледам тоа стоката (читај народ) како се шета како да го поседува патот заедно со нивните миленичиња (крави, свињи, магариња, коњи..).

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2121
"Веројатно" реков.

Бидејќи на моја огромна жалост, тоа ми е уз пат и кога поминувам од таму во вторник, ја гледам тоа стоката (читај народ) како се шета како да го поседува патот заедно со нивните миленичиња (крави, свињи, магариња, коњи..).

Жив хаос е и од двете страни со коли испопаркирани,незнам толку ли  нема внатре  место за паркинг некој за колите да им направат.
« Последно менување: 08 Октомври 2013, 22:35:27 pm kire95 »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Оно у Државна болница нема место за паркинг па камоли на сточни пазар :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7788

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
На истава раскрсница пред 25 години Чале разнесе фиќо. Ја извади пијаната будала од фиќото за да овој му се заблагодари со, А да ти бев со пезетката ;D :D ;D

Ладата беше на позиција идентична како и црното ауто а фиќото негде Бутел 1 го најдоа...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ова втор џип на бок свртен во два дена или така мене ми се чини? Требале спарк да им дадат, ќе ги нашле на Словенечка.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Сега пукнат голф 4 на Партизанска и 8ми Септември, не видов втората кола кај беше.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Сега пукнат голф 4 на Партизанска и 8ми Септември, не видов втората кола кај беше.

Мислам дека Лада беше, Самара

Присутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
Утрово во Ѓорче
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)