Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3869192 пати)

Отсутен SimulatoR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 242
  • Let's see you? :)
    • https://www.facebook.com/SimulatoR.M3
Еден со пежо карав незнам дали беше 208-206 или 308 сиво возејки од битпазар спрема автокоманда на спуштање
од надвозникот му влезе во лента најверојатно не го видел во ретровизор ( мртов агол ) аудито за да не го удре лево до жардињери
па тамо да не удри сецна десно - лево  и кога опна во жардињерите рипна некое метро и под инерција го фрли десно на пат
на кров и се лизгаше  неколку метри Страшно у пм јас бев да не претерам одалечен 6 - 7 метра пред нив идев од саме према автокоманда
и кога го видов како шета лево десно и на кров одма застанав и десно у еднонасочното кога излагаш од континетал да видам што како
срека Жив и здрав само со гребаница на левата подлактица.
Try Not to become a Man of Success, but Rather
Try to become a Man of Value

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
А пиперки купил прави, таман за печење.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
Kako razbra deka ne e do tikoto?

Незнам како ме свати, сакав да кажам дека и во Тико и во BMW и во Голф се гини... не е само Тикото лименка.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Dali vremevo pa na lugevo im mava u glava pritisok, ama denovive kakvi gluposti vo sooobrakajoot nesum doziveal. Zatoa brzinata prilagodena sprema budalite vo soobrakajot.
Eden so citroence na semafor mna moe zeleno mise ukluciva i toa direkno vo vtora lentaa :D me gleda ko tele.
Drugiov u desna lanta mu se zakoci i pravo vo moja lenta, polojna vlezen i stoi me cekaa sto ceka neznaam go gledam i toa telee gleda...

Tret od juzen bul se prikljucuva so mala kosilica nakaj ramstor, nema zivo pile pred nego i za toa mu treba lentaipol i visee :))) taman u menee go gledam i toa ko tele me puljiii :)))

Cetvrt jas po autopit uletan sos 80 kaj kontinental kluckata odkaj saem se uklucuva i mi vleguva u lenta, i posle 10 metri direkno u najleva lenta, so 40 na saaat ... Go gledam na retrevizor celtamue kaj semaforite da svrti zelezara :))
Taka da pamet u glava so idiotive u soobrakaj
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Моето Полце..... моето златно Поло....  :'( Моето полце со 60 прекрасни коњи...  :'(

RIP: 2008-ма - 03.09.2013  :'(

Мртво е  :'(

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Што му се случи?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Колегава го збрцал у B столб на Mercedes C klasse со 60 на саат.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
-Никаде не видов појас,а и да се гледа ти од слика познаваш дека е неупотребен,па друже поголем крим техничар од тебе амин.

тенќу

-Па сега и каде шо не се гледа појасот и тој не е употребен,значи никој во државава не носи појас(освен ти се разбира).Ете ти повод да направиш уште едно истражување со тефтерче и пенкало.

Се согласувам дека е добар повод за истражување, но се плашам дека резултатите ќе бидат катастрофално лоши. Бар од она што сум видел, сигурно дебело над 50% не носат појас. Дебело над! Поготово во внатрешноста. Не си приметил?

-Во толку голема сообраќајка каде овој со БМВ-то(претпоставувам возел брзо и тоа убаво брзо) ти мислиш дека ако биле возачите врзани ветробранските стакла ке останеа здрави?Јака логика.

Не реков дека ќе останат здрави. Реков дека немаше да бидат мртви. Што е можеби претерување, но ќе имаа јака шанса бар некој да преживее, ако не и сите тројца.

Едно е да ти титка апаратот у шок-соба, а друго е бутел.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Пун ми е гепекот од Твингото со pieces :(

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
Од кај знаеме дека биле неврзани?

На 1 од 3 слики се гледа неупотребениот појас како виси.

На друга од трите слики НЕ се гледа употребениот појас (а ќе се гледаше, пошто употребениот не се собира)

На 2 од 3 слики точно се гледа каде глупите неврзани празни лејки го кршеле ветробранското стакло.

Но, најдобар индикатор дека биле неврзани сите тројца е тоа што сите тројца се мртви.

kako uvide deka Lejkite gi zdrobile staklata. Gi gledas voopsto golfot i bmw-to kolku se smackani? ne mislis deka pri takov udar od pritisok pukaat stakla i od samoto nagmecuvanje? i aj ako mozes obelezi gi kaisite na slikive poso ja izglea sum kjorav!

Fala :)

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Vozacot na BMWto zaspal.
Info od blizok prijatel na istiot.
Lesna im zemja.

Dokaz deka kolku i da pazis dzabe ako drugite ne pazat.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
колку се заебани есјувијава

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
[
Не реков дека ќе останат здрави. Реков дека немаше да бидат мртви. Што е можеби претерување, но ќе имаа јака шанса бар некој да преживее, ако не и сите тројца.

Едно е да ти титка апаратот у шок-соба, а друго е бутел.
Барем голфов ми изгледа дста здрав, и со појаси сите би биле живи. Единствено од многу голема Г сила ако скине некој...