Автор Тема: Фиат гранде пунто  (Прочитано 10515 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг: Фиат гранде пунто
« Одговори #30 на: 10 Август 2012, 09:09:01 am »
Абе кога застана една струмичанка со пезетка на бензинска... леле мотање воланот у место, тоа рацете и беа како на Ервин Катона.  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #31 на: 10 Август 2012, 09:36:48 am »
Сити драјвот на Фиат е најбитната карактеристика заради која некој би купил Фиат...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #32 на: 10 Август 2012, 09:57:39 am »
Сити драјвот на Фиат е најбитната карактеристика заради која некој би купил Фиат...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #33 на: 10 Август 2012, 10:08:07 am »
Не, не. Службеното Пунто вистина прекрасно се движи со упалено сити. :) Многу полесно се врти воланот од нормално - што јас го сметам за одлична карактеристика.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #34 на: 10 Август 2012, 10:15:32 am »
Сепак не е единствена :) Мене кај FIAT ме привлече опремата што се добива за парите во однос на конкурентите, и секако перформансите. Можев да ги „пребродам“ пропустите во италијанската завршна обработка.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #35 на: 10 Август 2012, 12:58:17 pm »
Пезетка ни сум возел ни сум паркирал. ;D

-Рече сакаш потежок волан па и без серво не би ти пречело (донекаде)
    Пунтото мое нема серво и во место е потежок воланот а само малку тргни и станува идеален (за мене зошто и јас сакам потежок волан) а не прелесен. И да фабрички е без серво.

Затоа те прашав дали си возел пунто 2 како моето без серво ;D

p.s. А ти зошто ме праша дали сум паркирал пезетка незнам :D

Токму тоа, во место вртењето е малку потешко, а кога се вози воланот е идеален, затоа реков не би пречело донекаде, освен за паркирање :)

А муабетот со пезетката не е мајтап !
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4191
« Одговори #36 на: 13 Август 2012, 16:51:14 pm »
Не, не. Службеното Пунто вистина прекрасно се движи со упалено сити. :) Многу полесно се врти воланот од нормално - што јас го сметам за одлична карактеристика.
добро,колку полесно може да се движи од обично серво?
можда треба да пробам да видам за што зборите,мада обичново серво е премногу лесно