Добро... 500К евра, колку време ја играте играва што имате толку пари и толку работи на камионите? 
Јас едвај успеав да си купам камион неќна, па сега го појачував малку...
Еее боше, работата е сам додека се кренеш таму докај 1 500 000 евра. Па ке си ја надоградиш својата гаража за +2 камиона и ке си купиш уште 4 и твојата гаража ке ја опремиш со 5 камиони.
Потоа за секоја наредна гаража ке ти требаат по ~1 500 000 eвра, 280 000 евра за да ја купиш и надоградиш и сеа зависи какви камиони ке купуваш, скапи и побрзи или пак поефтини. Ја за сите возачи купувам камион каков што јас возам.
Е ова ти е регулар, ја вака успеав да дојдам до 8 опремени гаражи и 39 возачи, сосе мене правиме 40 возачи како возиме. А да правам како алек со малверзации, до сеа ке имав 20 опремени гаражи, ама пак вака ми е поинтересно.
Моментално неделно на самата игра имам приход од 1 400 000 евра, се гледа од сликата и тој постојано расте пошто и самите возачи накачуваат левел, па полека полека се зголемува и од нив приходот што го добивам од секоја тура што ја возат.
Еве ти слика за мојата фирма, лека полека се ширам

Добро бе, толку умре понудата на возачки симулации, што мора камиони да терате по патиштава?
Тамам работа дека нема и друга симулација за играње