Автор Тема: Компјутерски игрици  (Прочитано 552608 пати)

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3070
Одг: Компјутерски игрици
« Одговори #525 на: 05 Јануари 2013, 12:34:27 pm »
Дота 2 почнав активно да играм.Ако сака некој да преседи цела ноќ пред компјутер ја препорачувам ;D ;D

Отсутен phantommk

• Почетник
  • *
  • Пораки: 21
« Одговори #526 на: 05 Јануари 2013, 13:02:40 pm »
Јас SWTOR играм сега за сега многу добра игра и многу добра приказна и исто така многу е долгааааааа :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #527 на: 06 Јануари 2013, 19:45:40 pm »
Јас пред некое време инсталирав FarCry 3 и сум фрапантно изненаден...После толку многу години конечно некоја игра да ми задржи внимание...Конечно да видам и графика достојна да ја носи ознаката DX11...
Потоа, пред два дена конечно ја инсталирав Max Payne 3, која ја имав уште од пред некое време и повторно се воодушевив на графиката иако е премногу захтевна па морав да намалам некои сетинзи за да ми оди играта течно...

Претходно имав инсталирано Crysis 2 и Elder Scroll: Skyrim, но некако не ме воодушеви графиката, а и игривоста. Skyrim исто паковање како Oblivion, Crysis 2 нешто пробале да надградат, ама не ме воздбуди, а графиката (на максимум сетинзи на 1920x1200 на GTX680 OC) и покрај Hi-Res pack некако ме остави рамнодушен.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #528 на: 06 Јануари 2013, 19:58:13 pm »
Ako Far Cry ne mi go pregori laptopot nema koja. :)
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
« Одговори #529 на: 07 Јануари 2013, 02:04:54 am »
BURNOUT! Za mene edna od najdobrite igri za trkanje do sega sho sum gi igral... TOP

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #530 на: 07 Јануари 2013, 05:43:47 am »
Јас пред некое време инсталирав FarCry 3 и сум фрапантно изненаден...После толку многу години конечно некоја игра да ми задржи внимание...Конечно да видам и графика достојна да ја носи ознаката DX11...
Потоа, пред два дена конечно ја инсталирав Max Payne 3, која ја имав уште од пред некое време и повторно се воодушевив на графиката иако е премногу захтевна па морав да намалам некои сетинзи за да ми оди играта течно...

Претходно имав инсталирано Crysis 2 и Elder Scroll: Skyrim, но некако не ме воодушеви графиката, а и игривоста. Skyrim исто паковање како Oblivion, Crysis 2 нешто пробале да надградат, ама не ме воздбуди, а графиката (на максимум сетинзи на 1920x1200 на GTX680 OC) и покрај Hi-Res pack некако ме остави рамнодушен.

На твојот компјутер со ванземаљската графичка не може да ја играш на фул сетинзи?

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #531 на: 07 Јануари 2013, 12:31:50 pm »
На 2560x1440 ме вадат само две графички ко оваа шо ја имам, ама тоа е глупо решение од повеќе причини и решив повеќе да не купуивам multi GPU/VGA варијанти. Здравје на пролет ќе се надградам со 8970. Сега како што ми е системот оверклокуван морам да гасам AA, што речиси ништо не одзема од квалитет на слика бидејќи играм во многу висока резолуција, а пикселите на екранот се многу мали. Во  Max Payne покрај AA, намален ми е и квалитетот на сенките, па имам флуиден фрејмрејт (над 20FPS минимум и над 30FPS просек).

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #532 на: 07 Јануари 2013, 13:13:13 pm »
не ти се појавуваше blue screen of death од кога ја инсталираше? мене ми се рестартираше pc-то, ја играв малце  и морав да ја избришам. од кој торент ја симна?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #533 на: 07 Јануари 2013, 13:23:42 pm »
Јас од замунда немав никаков проблем.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #534 на: 07 Јануари 2013, 13:35:56 pm »
На сам почеток сум со MP3 и сега за сега немам проблем. Ја инсталирав од 4 виртуелни DVD-a. Моментално FC3 пукам, да ја свртам па ќе пукам МР3.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #535 на: 07 Јануари 2013, 14:31:59 pm »
Farcry 3 има опасно добра графика. али малце ме нервира тоа животињите што те напаѓаат па треба да ловиш... моментално ја играм 007 Legends.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #536 на: 07 Јануари 2013, 15:11:16 pm »
Јас ја баталив Far Cry 3. Многу ме нервира кога ќе напраат некоја мисија да биде екстремно тешка и да треба 30 пати да ја играш, а не можеш да сејвнеш сред мисија.

ЕДИТ:

Скриншот од новиот Carmageddon!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #537 на: 09 Јануари 2013, 10:08:37 am »

Ова играм у моментов :)

(NFL Pro 2013)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #538 на: 10 Јануари 2013, 02:16:03 am »
Абе ова за мали дечиња е ;D ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
« Одговори #539 на: 10 Јануари 2013, 03:20:55 am »
Еххххх НФЛ... педерите не ја праат за пц веќе... ја утепувавме мрежно порано :)