Само што откако ќе ја завршиш во сингл плејер веќе нема што да правиш интересно.
Што знам, ја скоро секогаш си наоѓам нешто.
Ако ја имаш играта не-пиратска, можеш кога ќе завршиш со сингл плеер мисиите да играш на берза (со тоа што, битно е да не ги изиграш assassination мисиите за време на кампањата, него да ги остаиш за крај). На крај завршив со нешто као скоро 3 милијарди даларс поделени меѓу трите карактери. После тоа, купуваш имоти, гаражи, коли, итн. Има мал милион strangers & freaks мисии (што и ден денес ми се појавуваат, иако имам поминато околу 80 саати во ГТА5 до сега.
Мултиплеер не ме интересира, да бидам искрен. Никогаш не сум сакал да играм мултиплеер (особено онлајн). Од мултиплеер DLC-ата ми се интересни екстра колите што ги има. Во сингл плеер не се појавуваат, ама може да се добијат со trainer, и има многу закон работи.
А овие видеава со The Hunt сум ги гледал, има стварно добри моменти и интересни се стратегиите.
--
Деновиве играм RDR2. Ја играм втор пат, првиот пат ја играв на PS4, сега на PC. Сега ја играм со многу повеќе внимание, мерак и трпение. Фасцинантна игра, фасцинантен worldbuilding, вниманието посветено на детали е...
A вестерни ми се досадни. Ама ете.