Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки, Forza Horizon 4 некој дали ја игра? има ли некоја финта за инсталирање, нејќе да се лансира, само ќе стартува логото и се гаси.. пробав од повеќе места да ја симнам исто е од секаде.. нема оргинален крак или шо е работава..
Цитат: neno[] на 30 Април 2020, 22:11:34 pmДечки, Forza Horizon 4 некој дали ја игра? има ли некоја финта за инсталирање, нејќе да се лансира, само ќе стартува логото и се гаси.. пробав од повеќе места да ја симнам исто е од секаде.. нема оргинален крак или шо е работава..Оригинален крак да си ја купиш.На темата, може хардверот да не ти ја поддржува штом ти гаси така.
Цитат: AngelSK на 30 Април 2020, 22:31:51 pmЦитат: neno[] на 30 Април 2020, 22:11:34 pmДечки, Forza Horizon 4 некој дали ја игра? има ли некоја финта за инсталирање, нејќе да се лансира, само ќе стартува логото и се гаси.. пробав од повеќе места да ја симнам исто е од секаде.. нема оргинален крак или шо е работава..Оригинален крак да си ја купиш.На темата, може хардверот да не ти ја поддржува штом ти гаси така.Ја поддржува, ми се уклучи ја играв без проблем малку ама после нејќеше да стартува пак, читав по странски форуми сите се жалат.. мислев од тука некој ако има искуство да пише шо како ако има финта некоја
Цитат: neno[] на 30 Април 2020, 22:11:34 pmДечки, Forza Horizon 4 некој дали ја игра? има ли некоја финта за инсталирање, нејќе да се лансира, само ќе стартува логото и се гаси.. пробав од повеќе места да ја симнам исто е од секаде.. нема оргинален крак или шо е работава..Јас ја играм веќе пола година. Го имав истиот проблем и го решив според инструкциите на странава: https://fitgirl-repacks.site/forza-horizon-4/
Цитат: Fic_CC на 02 Мај 2020, 12:16:22 pmЦитат: neno[] на 30 Април 2020, 22:11:34 pmДечки, Forza Horizon 4 некој дали ја игра? има ли некоја финта за инсталирање, нејќе да се лансира, само ќе стартува логото и се гаси.. пробав од повеќе места да ја симнам исто е од секаде.. нема оргинален крак или шо е работава..Јас ја играм веќе пола година. Го имав истиот проблем и го решив според инструкциите на странава: https://fitgirl-repacks.site/forza-horizon-4/ОК фала , ќе пробам и јас..
GTA V е FREE на Epic Games