Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 25 Август 2021, 12:02:34 pmФантастично, само да паѓа цената. Како Кеи Карс во јапан ова треба да се вози низ град, и секако моторцикли.SkroS se slagam samo so motorite da bide vozenje a ne diveenje.
Фантастично, само да паѓа цената. Како Кеи Карс во јапан ова треба да се вози низ град, и секако моторцикли.
Цитат: nikomil1 на 25 Август 2021, 20:06:51 pmЦитат: Deni на 25 Август 2021, 12:02:34 pmФантастично, само да паѓа цената. Како Кеи Карс во јапан ова треба да се вози низ град, и секако моторцикли.SkroS se slagam samo so motorite da bide vozenje a ne diveenje.Дивеењето е од 100 мотори/скутери, а има 15000 мотори/скутери што не привлекуваат внимание и си учествуваат во сообраќајот идеално.
Загреав столче и направив редизајн на новиот Countach. Ги изменив работите кои го правеа безличен и само „покоцкаст“ наследник на Aventador. Сега уште повеќе го има духот на историскиот модел, но без да изгледа ретро.Горе е оргиналниот, доле е мојот редизајн:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во меѓувреме отворив и нов акаунт на Instagram, каде што ќе ги постирам идните мои фотошоп манипулации. Кој сака нека заследи: https://www.instagram.com/fjcardesign/
Цитат: Fic_CC на 29 Август 2021, 02:55:11 amЗагреав столче и направив редизајн на новиот Countach. Ги изменив работите кои го правеа безличен и само „покоцкаст“ наследник на Aventador. Сега уште повеќе го има духот на историскиот модел, но без да изгледа ретро.Горе е оргиналниот, доле е мојот редизајн:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во меѓувреме отворив и нов акаунт на Instagram, каде што ќе ги постирам идните мои фотошоп манипулации. Кој сака нека заследи: https://www.instagram.com/fjcardesign/За дизајн да,...Фаровите мора по новите правила да се на одредена висина, иначе сигурно и од Ламбо би сакале да се пониско. Рендерите беа како твоитеAutoCar барем ги постави (мада се гледа некој со Фотошоп си играл )(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бандашите се полн погодок.Колата си бара flared arches? Не знам како да преведам на македонски.