Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sephiroth на 19 Мај 2017, 13:39:10 pmЈа гледам конзервава и си мислам.....можеби треба автоиндустријава да го примени sizing-от што го има велосипедската индустрија, XS/S/M/L/XL/XXL. Жити све, како ќе влезам јас во Up-ов или дури и во поголемо возило од класата на Polo/Corsa/Fiesta/Clio? И сеа затоа што сум малку повисок (190цм) од просекот, треба да фркам над 20000 евра за лимузина или сув? Педеришта...Ни случајно. Собира двајца огромни луѓе напред во сите тие коли. Дури и ако земеш со 3 врати ќе имаш и многу повеќе простор отколку во некои помали седани. Кај 3 врати столбот од лево и десно е доста поназад и не ти смета при гледањето лево-десно. И вратата е поголема и многу лесно се влегува. баш како што треба. Баш пробај Уп/Поло/Фиеста/Клио со 3 врати да видиш. Од прва рака ти кажувам.Негативност кај маливе е што имаат многу мали гепеци, кабината нема некоја голема разлика. Исто на пример ако влезеш во Смарт, најмалиот, ќе се осеќаш како во автобус да си влегол од што има премногу место за двајца, ама затоа има само две седишта.
Ја гледам конзервава и си мислам.....можеби треба автоиндустријава да го примени sizing-от што го има велосипедската индустрија, XS/S/M/L/XL/XXL. Жити све, како ќе влезам јас во Up-ов или дури и во поголемо возило од класата на Polo/Corsa/Fiesta/Clio? И сеа затоа што сум малку повисок (190цм) од просекот, треба да фркам над 20000 евра за лимузина или сув? Педеришта...
Замисли да си кола и да ти вградат плин