Вечерва пак проверив температура,намали на 54oC,дали дека е поладно сега дома,+ клима уклучив,сега се качив дома,и синот вели дека сите игри ги пробал и на никоја не му закочил,значи пастата заврши работа,сега ќе стигнат деновиве напојувањето и нов кулер со хладњак за процесорот,ми вети другарми од кај што ја зедов пастата дека ќе ми снабди најквалитетни делови,некој си риал плеер кулер мастер напојувања ми дрндаше,ништо не го разбрав,исто како јас да му кажувам за неговото ауто,восок ,тефлон,паста,силант,бледо ме гледаше кога го полиравме неговиот ауди хахахаха,важно дека се среди се,ама да не испадне дека само побарав помош а не купив ништо од тоа што ме советувавте,нарачано е и ќе стигне до крајот на неделава,ќе се вгради и ќе ве известам,денес и вчера ве преокупирав сите со кантава моја,а аудиот си седи во дворот и денес не доработен хехехехе,ќе ме убие газдата.Благодарам на сите уште еднаш за помошта на сите кои се вклучивте во темава и за вашата експедитивност во одговорите.БЛАГОДАРАМ дечки.