Автор Тема: Seat Leon 1.9 TDI Sport  (Прочитано 28134 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Одг: Seat Leon 1.9 TDI Sport
« Одговори #15 на: 25 Јануари 2011, 00:12:59 am »
абе не тупете со ремапи :D кажи ми ти зеро дали сакаш да се пробаме онака чисто рекреативно ;) :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #16 на: 25 Јануари 2011, 00:17:54 am »
абе не тупете со ремапи :D кажи ми ти зеро дали сакаш да се пробаме онака чисто рекреативно ;) :)

Kimi sedi be miren..nemas sansi.  ::)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #17 на: 25 Јануари 2011, 00:20:30 am »

е добро де зашо да не пробам и да изгубам не се плашам од пораз јас ќе му пружам рука и готово ќе падне малце ремет и тоа е тоа нема што да се изгуби може само да добиеме малце појше забава и дружење и да видиме до кај ни се колите и то је то

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #18 на: 25 Јануари 2011, 00:23:49 am »
150 е веќе многу - до 140. Многу е поважен вртежниот момент - 300 нм! :)

Remap za tvojot motor e mozebi najdobriot zafat sto mozes da go napravis.
Cenatata ti e poveke od solidna, rezultati garantirani, uzivanje isto taka.
Batali spustanje..kolku i da izgleda cool,ke te kosta skoro isto, a ke dobies tvrda voznja,  amortizirana predna letva i pcuenje po skopski sahti.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #19 на: 25 Јануари 2011, 01:35:47 am »

е добро де зашо да не пробам и да изгубам не се плашам од пораз јас ќе му пружам рука и готово ќе падне малце ремет и тоа е тоа нема што да се изгуби може само да добиеме малце појше забава и дружење и да видиме до кај ни се колите и то је то

У у у!! Exciting!!! Кими слапс Зеро ин д фејс!!! Што ли ќе тоа Зеро направииии.... Да видимееее..... Коцката е фрлена, ракавицата е плесната, манџата е загорена, млекото е претечено, лифтот е заглавен, а комшииве од први нејќат да платат пуна сума за одржавање, пошто „не прљаат толку као другитееее....“
... Каква тензија, каква драма... каква неизвесност драги мои...

Башка, ако стварно падне договор за рекреативни трки, чисто за онака, кажете ми со време, да донесам озвучење и најлонски кеси, па да оптегнам јако „The Good, the Bad and the Ugly“ и да забацам кеса у ваздух, у моментите на одбројување пред старт :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #20 на: 25 Јануари 2011, 01:57:35 am »
Po postovite do sega, velestrumf e definitvo covek so koj rado bi piel kafe.
Cheers. ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #21 на: 25 Јануари 2011, 02:00:13 am »
Po postovite do sega, velestrumf e definitvo covek so koj rado bi piel kafe.
Cheers. ;D

*клинк* али со филџани кафе :D :D :D
Абе ја некако се задужив до сеа со така едно 16 билиони галони пиво на форумов... Ај првово кафе може на твој рачун? :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #22 на: 25 Јануари 2011, 07:36:38 am »
а комшииве од први нејќат да платат пуна сума за одржавање, пошто „не прљаат толку као другитееее....“
Муахахахах. А комшијата од 8-ти кат им ги завариле вртите од лифтовите од внатрешна страна на 1-ви, 2-ри и 3-ти кат.

@Kimi R
Бој не бије свијетло оружје, веч срце у јунака.
« Последно менување: 25 Јануари 2011, 07:38:35 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #23 на: 25 Јануари 2011, 08:06:54 am »
@Стратро: Ќе биде ремапот, у блиска иднина. Како што спомнав, чекам на финансиска конструкција. :)

@velestrumf: Рачунајте ме и мене за кафено. Also, ако више сакаш да пушташ музика на трка, може и трофејот да го доделиш. У бикини. ;)

Не одговарам директно и јавно на трката на Кими, пошто тоа ни се коси со правилата. Али на собир, никад се не зна. ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #24 на: 25 Јануари 2011, 12:10:00 pm »
@Стратро: Ќе биде ремапот, у блиска иднина. Како што спомнав, чекам на финансиска конструкција. :)

@velestrumf: Рачунајте ме и мене за кафено. Also, ако више сакаш да пушташ музика на трка, може и трофејот да го доделиш. У бикини. ;)

Не одговарам директно и јавно на трката на Кими, пошто тоа ни се коси со правилата. Али на собир, никад се не зна. ;)

Дај мало танге сестро!! Ма не битанге бре, ТАНГЕ!!! :D :D :D

За кафето, ќе треба да видиш со Стратро, дали спаѓаш во финансиската рамка за пиењето кафе, пошто ја унапред се извинив за мојата
немогучност да ги подмирам трошоците првиот пат, поради големи долгови кон другите членови на форумов :D

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 180
  • i am the way
« Одговори #25 на: 25 Јануари 2011, 13:17:24 pm »

Batali spustanje..kolku i da izgleda cool,ke te kosta skoro isto, a ke dobies tvrda voznja,  amortizirana predna letva i pcuenje po skopski sahti.

neznam zasto tolku tragicno go dozivuvate toa trvda voznja, pcuenje itn itn, 6 god ja vozam spustena kolata i super mi e, uzivam vo zamaranjeto so drupki i trotoari ama koga ke dojde krivina filingot e golem
i kaj i da e koga ke kupam nova kola prno nesto sto ke napraam i menjam amortizeri i spirali i ja spustam najveke sto moze

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #26 на: 25 Јануари 2011, 14:07:05 pm »
И јас имам искуство со спортски спирали Eibach. Едно единствено.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #27 на: 25 Јануари 2011, 14:48:00 pm »

Batali spustanje..kolku i da izgleda cool,ke te kosta skoro isto, a ke dobies tvrda voznja,  amortizirana predna letva i pcuenje po skopski sahti.

neznam zasto tolku tragicno go dozivuvate toa trvda voznja, pcuenje itn itn, 6 god ja vozam spustena kolata i super mi e, uzivam vo zamaranjeto so drupki i trotoari ama koga ke dojde krivina filingot e golem
i kaj i da e koga ke kupam nova kola prno nesto sto ke napraam i menjam amortizeri i spirali i ja spustam najveke sto moze

Vo red, tvoj izbor.

Kaj mene kolata e fabricki spustena 2cm ponisko od drugite modeli, prednicata e 4 prsta od zemja i vozam na 50 ka profil gumi..taka da "kiflenje" vo krivina nema.
No...
Ne uzivam koga taman koga sum se opustil na pedalja za gas...ke roknam vo dupka na Partizanska, cela kola ripa, a vo kabinata imam zvuk kako nekoj so hebla da ja mavnal odnadvor.
Ne uzivam koga pri siminjanje od obicen trotoar prednicata mi zakacuva odozdola ..( zatoa imam fabricki plasticni stitnici za branik odozdola inace ojde branikot).
Ne uzivam koga znam deka na sekoja dupka, udarot sto treba da go absorbira spiralata se prenesuva amortizerot i na prednata letva.
Pcujam bidejki mi stalo do kolata i deka plakam godisno po 16.000 za registracija a del od tie pari bi trebalo da odat za odrzuvanje na patistata.

Mi se dopaga spusteno auto, no ova e pogresna drzava za takvo uzivanje ..ako moze da se narece uzivanje.
Kako sto trgnalo, Firehawk Indy 500 gumi ne i begaat.  ;D.....pa neka se kifli vo krivini kolku saka.

http://impalass.uniquekind.net/HostedImages/Rallyes7.jpg
« Последно менување: 25 Јануари 2011, 14:49:44 pm Stratro »

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #28 на: 25 Јануари 2011, 14:49:44 pm »
И јас не се симнувам по 60. Обично гледам да се 65 или 70

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
« Одговори #29 на: 25 Јануари 2011, 15:05:19 pm »
Имав 50ки фабрички, никад више. Следни се 55 колку толку да се поткрене. За 3 години се упропастиа со јајциња од страна, ужас. На другата 60ки си тераат без проблем. Захвати во спуштање не би препорачал. Апдејт (ремап) би рекол дека е задолжително... :)