Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со санитарен силикон, оној што не фаќа габички. Ќе ги испереш убаво местото кај што треба да лежи и самата лајсна, да немаат мрснотии и нечистотии, и лепиш.
со лепак за шофершајвни најубаво се лепи
Angel jas mislam deka malce treba da ja rasteretis kolata od lepenki,ako sakas da smenis spojler stavi fabricki,ovoj tuka ko avionsko krilo,mene ne mi se dopaga kako izgleda....... i da si zastedis nekoj denar da ja prefarbas celaOvoj spojler bi go baral jas(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Druze lajsnata samo so silikon za zofrsajbni site drugi silikonija razjaduvaat bojata i ja kopaat bojata na kolata so tek na vreme i pak ke se odlepi ....
Ангел можиш твојот сполјер да го модифицираш малку. Кај тие што се занимаваат со пластики, лепење и такви работи. Да ги одземат двете што се во средината, а да ти ги продолжат двете што се на краевите во зависност колку сакаш да биде висок. Тоа вака некако би било:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)