Автор Тема: Освежувач во кола  (Прочитано 98154 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Одг: Освежувач во кола
« Одговори #150 на: 17 Ноември 2015, 20:05:22 pm »
На такво не сум налетал, каде го има?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29604
    • CARclub.mk
« Одговори #151 на: 17 Ноември 2015, 21:24:43 pm »
Во Калифорнија.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3162
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #152 на: 17 Ноември 2015, 21:55:56 pm »
Не е секој мирис за у кола, заудараат безвезе( повеќето) дури да му се слоши на човек.

Јас признавам само Арома Органик. Многу пријатно мирисаат, дискретно шо се вика и не се скапи. Нема чоек дали машко дали женско шо влегол а не прашал шо мириса вака фино... Јас лично ги зимам од Цреша и од Јагода. Тоа бабл гам не сум го пробал може следен пат тоа. Порано во еуростил имаше од желката едни, од портокал купував, перфектни беа ама потоа ги снема, па пак имаше со сменета опаковка ама скроз ги расипаа и ги баталив.

i jas go koristam od cresa i sum zadovolen a porano od zelkata imase div limon zeleno pakovanje kolu sum imal i kolku takvi sum proda papapapap zakon bese ama gi rasipaa..

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6447
Одг: Одг: Освежувач во кола
« Одговори #153 на: 17 Ноември 2015, 22:03:13 pm »
На такво не сум налетал, каде го има?
Види на ebay или amazon. Околу 5-6 евра ти е едно, така да нема царини и такви заебанции.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5148
  • Пиши лаже
« Одговори #154 на: 20 Ноември 2015, 00:38:54 am »
Братот земал вакво чудо, не знам од каде и колку, али корнe...  Мене ми е многу јако, ги оставив малку отворени џамовите да не ми се заврти кога ке влезам у кола утре. :D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #155 на: 20 Ноември 2015, 10:13:01 am »
Jas go imav desire i da ti kazam 10 dena i tolku posle pepel ni miris ni butur
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен Allexxander

• Сениор
« Одговори #156 на: 24 Октомври 2016, 18:45:42 pm »
ВРВ! Нема даље!

Се мислев дали помаранџа или ова ама ај следен пат помаранџа, го гребам тестерот од горе викам мех, ништо посебно, ама кога го отворив сосем различно,  ептен ептен пријатен мирис, уопште ненападен, дискретно си мириса, не да удира цело време туку онака по малце сосем доволно како што сакам. По мерка освежувач. Препорака!

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3463
« Одговори #157 на: 24 Октомври 2016, 18:52:54 pm »
Класика си тераш ти   ;D :D

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
« Одговори #158 на: 24 Октомври 2016, 19:17:10 pm »
ВРВ! Нема даље!

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Се мислев дали помаранџа или ова ама ај следен пат помаранџа, го гребам тестерот од горе викам мех, ништо посебно, ама кога го отворив сосем различно,  ептен ептен пријатен мирис, уопште ненападен, дискретно си мириса, не да удира цело време туку онака по малце сосем доволно како што сакам. По мерка освежувач. Препорака!
Го има во bubble gum верзија? Ако да, каде го има и што цена се движи? Претпоставувам тазе го пробуваш, па после некој период пиши како држи со миризба..

Отсутен Allexxander

• Сениор
Освежувач во кола
« Одговори #159 на: 24 Октомври 2016, 19:37:06 pm »
Има да. Иначе по сите бензиски бе пријателе ;D ;D Окта, макпетрол, лукоил, цена 200 ден. Прееска видов имаше едно бабл гам останато на окта пред мост близнак што е таа, т.е само таму видов.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5518
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #160 на: 24 Октомври 2016, 20:57:04 pm »
Jas se prebaciv na mali djokica ili vo prevod Little Joe, go ima vo City mall dole vo taa prodavnica 180den.
Toa portokalovoto go kupuvam i top e, do kaj 40 dena trae.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17451
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #161 на: 24 Октомври 2016, 20:59:51 pm »
ВРВ! Нема даље!

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Го има во bubble gum верзија? Ако да, каде го има и што цена се движи? Претпоставувам тазе го пробуваш, па после некој период пиши како држи со миризба..

За 4 години братучетка ми во колата има сменето само 3 вакви, и не памтам прилика да сум влегол во колата а да не мирисало на bubble gum. :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29604
    • CARclub.mk
« Одговори #162 на: 24 Октомври 2016, 21:12:06 pm »
Најдобронамерно прашувам - не ви сметаат овие во кола? Особено летно време?

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4200
« Одговори #163 на: 24 Октомври 2016, 21:14:24 pm »
Зависи и од оригиналниот мирис на колата.Во некои коли не е пријатно па подобро е со мирис ваков.

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
« Одговори #164 на: 24 Октомври 2016, 21:17:03 pm »
Најдобронамерно прашувам - не ви сметаат овие во кола? Особено летно време?
Има некои миризби мене што ми сметаат, што неможам да ги поднесам било кое време, но bubble gum ми дава некој посебен шмек и лете и зиме.  :D