Автор Тема: БЕМВЕ 2002  (Прочитано 15888 пати)

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
Одг: БЕМВЕ 2002
« Одговори #15 на: 22 Јуни 2012, 13:08:58 pm »
леле за оваа ја да сум пари не фрлам. Али ти си знаеш голем си.

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #16 на: 22 Јуни 2012, 13:19:08 pm »

не е све до парите....предизвик ми е :)
а парите што ќе ги фрлам ќе се вратат трократно

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
« Одговори #17 на: 22 Јуни 2012, 14:37:24 pm »

па добро бе другар земи некоја кола од 100 коња и направија 500 коња од тоа поголем предизвик амин али па ти си знаеш отколку оваа цела е скапана можеби моторот вреди ама каросерски е леле

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #18 на: 22 Јуни 2012, 14:39:45 pm »
бемве ;D ;D ;D ;D

Чим тешко се наоѓаат делови, а очигледно многу ќе му требаат, ја не би се нафаќал.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #19 на: 22 Јуни 2012, 14:44:14 pm »
@Suki vectra, секој си има мерак за различна работа, ние само треба да го поддржиме или да не му се мешаме. Како што гледам Peconi има искуство со олд тајмериве, па нема што ние да му солиме памет, си ја знае он маката.

@Peconi со среќа со проектов, се надевам ќе успееш да најдеш делови да го видиме завршен овој легендарен модел на BMW. Ти посакувам успешна реставрација.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #20 на: 22 Јуни 2012, 14:47:41 pm »
Многу деморализирачки делуваат неколкуте коментари како:
-колава е крш,
-за оваа кола не вреди да фрлаш пари и т.н.

Со среќа во реставрацијата Пецони,ако треба радна снага знаеш каде да ме најдеш ;)

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
« Одговори #21 на: 22 Јуни 2012, 15:02:40 pm »
добро пецони со срека реставација гледам повекето не се согласуват ако ти видам некој bmw у отпади или некој за делови ке ти пишам другар. Прими мое извинување ако те повредив со некој коментар

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #22 на: 22 Јуни 2012, 15:06:06 pm »
Секој ден го гледам зеленото низ Битола како се тркала...

Мајсторе... што побрзо да го видиме вакво  ;)

Не е 2002 тоа...1502 е битолското...има разлика :D

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #23 на: 22 Јуни 2012, 15:19:39 pm »
@Suki vectra, секој си има мерак за различна работа, ние само треба да го поддржиме или да не му се мешаме. Како што гледам Peconi има искуство со олд тајмериве, па нема што ние да му солиме памет, си ја знае он маката.

@Peconi со среќа со проектов, се надевам ќе успееш да најдеш делови да го видиме завршен овој легендарен модел на BMW. Ти посакувам успешна реставрација.

Фала на подршката :)

Многу деморализирачки делуваат неколкуте коментари како:
-колава е крш,
-за оваа кола не вреди да фрлаш пари и т.н.

Со среќа во реставрацијата Пецони,ако треба радна снага знаеш каде да ме најдеш ;)

А за коментарите во стилот дека е крш и да не фрлам пари ич не ми чуе, сум се изнаслушал  само ми дава стимул повеќе :)
а радна снага ќе ми треба за базенот, ќе те планирам :)
а можеш да поминеш и кај нас на работа на по едно кафе, или со Ивица да ми дојдете у база на пиво

па добро бе другар земи некоја кола од 100 коња и направија 500 коња од тоа поголем предизвик амин али па ти си знаеш отколку оваа цела е скапана можеби моторот вреди ама каросерски е леле

а за да направиш кола 500 коња да има ич не е тешко другар! вадиш моторот ставаш друг појак и тоа е тоа.
Иначе оваа кола била пресвртница за BMW ако не си знаел, да не била она можда BMW сега немало да постои или ќе правеле мотори за авиони.

добро пецони со срека реставација гледам повекето не се согласуват ако ти видам некој bmw у отпади или некој за делови ке ти пишам другар. Прими мое извинување ако те повредив со некој коментар

уживај нема никаков проблем :)

Секој ден го гледам зеленото низ Битола како се тркала...

Мајсторе... што побрзо да го видиме вакво  ;)

Не е 2002 тоа...1502 е битолското...има разлика :D

има и 2002ка небесно плава

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #25 на: 22 Јуни 2012, 15:29:01 pm »
http://gt.mk/blog/post/d094d0b5d181d0b0d0bdd182d181d0bad0b8-d0bdd0b0d0bfd0b0d0b4-d0bdd0b0-d091d0b8d182d0bed0bbd0b0.aspx

епа овие се на Пановски. Има едно спремно, плавово сега брзо го фарбаше нема еден месец а зеленото чека подобри денови

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #26 на: 22 Јуни 2012, 15:31:26 pm »

Не другар, не е до извинување. Има болесници ко Peconi што не им се битни парите.
Мене пари ми фалат, желбата е огромна да доведам едно Голфче кец во пиц пец фабричка состојба, нешто налик она на DARK MK1 GTI.
За овие проекти каде деловите се поскапи треба повеќе финансии, но како што кажа газдата, трократно се враќаат.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #27 на: 22 Јуни 2012, 15:38:29 pm »
Тоа плавото беше на другар ми,тој го правеше со голем мерак,ама ја скина една бандера и после тоа изгуби желба ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #28 на: 22 Јуни 2012, 15:40:37 pm »

Не другар, не е до извинување. Има болесници ко Peconi што не им се битни парите.
Мене пари ми фалат, желбата е огромна да доведам едно Голфче кец во пиц пец фабричка состојба, нешто налик она на DARK MK1 GTI.
За овие проекти каде деловите се поскапи треба повеќе финансии, но како што кажа газдата, трократно се враќаат.

ако сакаш добар кец, може да побараме кај што нема да фрлаш мн пари за средување
и немој болесник да ме викаш, бољи кажи улав  ;D ;D ;D ;

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #29 на: 22 Јуни 2012, 15:43:48 pm »
Тоа плавото беше на другар ми,тој го правеше со голем мерак,ама ја скина една бандера и после тоа изгуби желба ;D

нема да го познаеш сеа дека е тоа, фарбано е некоја хром боја, кафез, М3 мотор, амортизери на штелување.......