Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 322174 пати)

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
Одг: Top Gear is back!
« Одговори #495 на: 12 Февруари 2013, 20:06:29 pm »
Немора да е ауди. Нека е мерцедес, бмв , волво бирај... Ако мислиш дека си ја бранам марката која ја возам нема везе. Али реално глеано ауди имаат најдобар ентериер затоа ги стаив на споредба.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #496 на: 12 Февруари 2013, 20:25:21 pm »
И ја мислам на тоа, но ако прочиташ малце поназад дискусијата започна за пластиката на мустангот, а не кој што мисли кога некој ќе му рече шелби мустанг.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #497 на: 12 Февруари 2013, 20:27:59 pm »
А шо ти дека го имаш па збориш? Сакаш да ми кажеш дека ова:

[immjg]http://www.allfordmustangs.com/photopost/data/500/medium/interior15.JPG[/img]

Е поубаво на изглед и по квалитетно е направено од ова:

[ijkjkmg]http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/17-rs4-interior.jpg[/img]

И да незаборавам муабетов шо ми го праиш не ти е поврзан. Ако го мислеше тоа "за да сереш треба да седнеш" требаше да си го едитираш постот, а не одкако дени стаи слика од мондеото. А шо си седнал у мустанг многу ти го сменил животот.  

Edit: Имам седнато у камаро и е никакво внатре. Поточно исто вакво:

[imkkg]http://static.cargurus.com/images/site/2007/07/29/15/06/1999_chevrolet_camaro-pic-37789.jpeg[/img]
Toa e точно онолку различно колку што се и различни 211кс TFSI мотор и 650кс Supercharged V8 мотор.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #498 на: 12 Февруари 2013, 20:33:02 pm »
Верувам дека никој нема ни да ја погледне,ни да помисли на пластиката кога ќе ги чуе и осети тие фамозни 650кс на заден погон.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #499 на: 12 Февруари 2013, 20:43:24 pm »
Ако ми е Мустангот трето, евентуално четврто возило - или со други зборови, за курташак - нема да се замарам со пластиката. Ако го користам за секојдневно возење, итекако ќе се замарам.

Во секој случај, ние може да го драпаме меот колку сакаме, никој од нас овдека не знае да вози кола со 650 коња и заден погон. Било кој од нас да проба да ја вози таа кола со 650 коња и заден погон како што треба ќе ја замота околу прва бандера.

Just sayin'...

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #500 на: 12 Февруари 2013, 21:05:27 pm »
Муабетот ми беше дека јас би се подмочал у гаќи (не знам за другите) ако некогаш би седнал во такво чудовиште и од возбуда не би ги приметил воопшто пластиките.

Е сега кога веќе праиме бајрам на мозокот,кога би имал вакво возило сигурно не би го возел секој ден,туку само кога ќе ми е ќеиф.Што е уште по трагично ние немаме ни соодветни патишта за да ги растрчаме како што треба тие 650кс а богами немам ни џеб да би ја наранил таа ергела.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #501 на: 12 Февруари 2013, 22:05:17 pm »
Ah deca,deca...samo da projde Shelbivo so 660 kS pokraj vas ima menstruacija da vi dojde...ne pa da sednete vo nego ...
Aj ako sakate na suvo da se pravite eksperti za enterier na forum ich ne ve sprecuvam. Go ahead,knock yourself out...

Ja nemam pravo da zboram za kvalitetot na Mustang iako sum vozel 3 do sega..bidejki  neli..izleguvam od Kalibra i vleguvam vo Mustang.

Koga ke kupam Mondeo ili A3 ke se osmelam da napisam nesto za muscle cars.

Ajt cheers.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #502 на: 12 Февруари 2013, 22:33:23 pm »
Ah deca,deca...samo da projde Shelbivo so 660 kS pokraj vas ima menstruacija da vi dojde...ne pa da sednete vo nego ...
Aj ako sakate na suvo da se pravite eksperti za enterier na forum ich ne ve sprecuvam. Go ahead,knock yourself out...

Ja nemam pravo da zboram za kvalitetot na Mustang iako sum vozel 3 do sega..bidejki  neli..izleguvam od Kalibra i vleguvam vo Mustang.

Koga ke kupam Mondeo ili A3 ke se osmelam da napisam nesto za muscle cars.

Ajt cheers.

Значи тебе тие 660кс ти ставаат се друго у сенка? Хахаха... Види поназад освен тоа шо кажав дека пластиката во мустангот е како пластиката од бомбоњера нишо друго не кажав и не се праев експерт. Ти цело време додека тврдиш дека ентериерот бил одличен и коа ќе си седнел незнам ти шо, ти си мислел на моторот... Ја за моторот не кажав нишо... И ова последново шо си го кажал не праи никаква смисла.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #503 на: 12 Февруари 2013, 22:53:34 pm »
Гледам све замотани околу бандера ги возат Мустанзиве- од што се тешки за возење.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #504 на: 12 Февруари 2013, 23:02:00 pm »
Епа сеа... има возење и ВОЗЕЊЕ.
Мустанзиве обично за драг ги зимаат, а таму шансите за мотање околу бандера се помали отколку за кривулести патчиња.
(Мада таленти знаат и на право да се замотаат) ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #505 на: 13 Февруари 2013, 00:07:35 am »
Значи тебе тие 660кс ти ставаат се друго у сенка? Хахаха... Види поназад освен тоа шо кажав дека пластиката во мустангот е како пластиката од бомбоњера нишо друго не кажав и не се праев експерт. Ти цело време додека тврдиш дека ентериерот бил одличен и коа ќе си седнел незнам ти шо, ти си мислел на моторот... Ја за моторот не кажав нишо... И ова последново шо си го кажал не праи никаква смисла.

Nikako da svatis deka ne si merodaven da zboris za enterierot na Shelby Mustang. :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #506 на: 13 Февруари 2013, 00:26:32 am »
Ако ми е Мустангот трето, евентуално четврто возило - или со други зборови, за курташак - нема да се замарам со пластиката. Ако го користам за секојдневно возење, итекако ќе се замарам.

Во секој случај, ние може да го драпаме меот колку сакаме, никој од нас овдека не знае да вози кола со 650 коња и заден погон. Било кој од нас да проба да ја вози таа кола со 650 коња и заден погон како што треба ќе ја замота околу прва бандера.

Just sayin'...

многу битен дел од текстов што сите го занемаривте

да бидеме реални,мустанг е кола со која ќе корнеш асфалт,јак мотор шлапнат во каросерија и ајт
јас никогаш не сум сакал мустанг што и онака е небитно али овој скоро новиов shelby gt500 мнооогу ми мути памет  ::)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #507 на: 13 Февруари 2013, 08:56:56 am »
Епа сеа... има возење и ВОЗЕЊЕ.
Мустанзиве обично за драг ги зимаат, а таму шансите за мотање околу бандера се помали отколку за кривулести патчиња.

So wrong.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #508 на: 13 Февруари 2013, 09:21:53 am »

Nikako da svatis deka ne si merodaven da zboris za enterierot na Shelby Mustang. :)

Зборам за пластиката! На која било кола моеш recaro да стаиш. Нема никаква естетика. Се е коцкасто. Тоа е вкус.... А пластиката можам од слика да ја проценам. Види каква е таа позади воланот. Мењачот...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #509 на: 13 Февруари 2013, 09:28:21 am »